بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محشر ترین کتاب دنیا البته ک تمریناشو با حس و حال خوب باید انجام داد
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
بله اثر دیدم گلم یکمم من معنویات و قرآن رو کنارش انجام میدم برای بالا بردن فرکانس شما احتمالا به ناخواسته هات بیشتر تمرکز داری تا خواسته هات بیشتر به ترس هات فکر میکنی
۲۸ روز که خیلی کمه عزیزم شما تا حداقل یک سال باید روی باورهات کار بکنی تا یک روزنه هایی برات باز بشه و نشانه ها رو ببینی من الان ۱۰ ماهه تو این مسیرم خیلی وقت ها منحرفم شدم ولی دوباره برگشتم به مسیر
خب اثر دیدید ازش؟؟ من چرا اصلا هیچی ندیدم تا ۲۸ روزشم رفتم😭
چون حس و حالت خیلی منفیه قشنگ حس میکنم ارتعاش منفی داری جذبتم معکوس یا منفیه
اره من کلی نتیجه دیدم باش شغل خوب سفرای خوب عشق عالی البته ک خودمم همیشه خودمو باور دارم
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
من استرسم کلا زیاده، وقتی شکرگزاری هم میکنم استرس دارم، آره شاید😔 ولی دست خودم نیس
ناامید اصلا نشو هی تمرین کن اساتید و صحبت هاشون رو مدام ببین من هنوزم هرشب میبینم و تکرار میکنم اینو بدون که همون خدا و کائنات تو رو به این مسیر دعوت کرده و هر کسی در این مسیر قرار نمیگیره
یعنی هر روز شکرکزاری میکنید؟ دیگه چه کارایی دقیق؟؟
شکر گذاری و اینکه مدام تو حالت خوب خودم و ذهنم رو قرار میدم فکر های منفی رو ریشه یابی میکنم و برای ذهنم حلشون میکنم کاره خاصی نباید بکنی فقط صدای توی سرت رو تا میتونی کمش کن تو همین لحظه حال قرار بگیر همین که حالت خوب باشه اتفاق های خوب و نشانه های عجیب و غریب اطرافت رو میبینی
میشه کمکم کنی چ کنم عزیزم یعنی هر روز شکرگزاری میکنید؟ دیگه چه کارایی؟
همون تمرینای کتاب رو بارها انجام بده هرروز پشت سر هم
جملات مثبت تکرار کن
کلاسای مختلف ثبت نام کن
ارتباطات رو زیادتر کن
و حتما برای موضوعات مورد علاقه و مورد نیازت مطالعه داشته باش