2777
2789
عنوان

تشکیل قلب )لطفا با تجربه ها کمک کنن(

915 بازدید | 48 پست

خواهرا یه سوال دارم 

من بارداری اولمه برا همین زیار اطلاعات ندارم.

هفته ۶ رفتم گفت قلب داره ولی صداش سخت شنیده میشه دو هفته دیگه برای چک بیا. ولی من چون قبلش دوبار سونو دادم میخوام تا ۱۰ هفته کخ میشه هفته بعد صبر کنم.

منتها سه چار روز پیش همه علائمم قطع شد حتی سینم شل شد. قبلش تهوع خفیف داشتم.

ممکنه خطری باشه؟

بچه وقتی قلبش تشکیل شده بعدش ممکنه متوقف بشه؟ یا از اول کلا تشکیل نمیشه؟

زود رفتی عزیزم باید هشت هفته کامل بری

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب این علائم ب هیچ‌عنوان‌توجه‌نکن‌بنظرم‌الان‌هم‌سونوت و‌برو‌بعد۱۲هفتگی برو‌غربالگری 

ب جز درد شدید و‌لکه بینی همه این علاائم‌الکیه توجه نکن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

قلبش هنوز کوچیک بوده صداش مشخص نبوده

تا هشت هفته انشاالله صبر کن بری میشنوی،😍😍

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

سلام گلم مبارکه بله ممکنه ک توی ۸ هفتگی جنین رشدش متوقف بشه..اما اون ۶ هفته ک رفتید خیلی زوده برای صدای قلب بابد از ۸ هفته ب بعد میرفتی انشالله ک چیزی نیست ولی خب امکان توقف رشد جتین وجود داره حتما سونو برو گلم.انشالله چیزی نیست

الان هشت هفته ام کامل شد. ولی گفتم صبر کنم همون ۱۰ هفته برم. اینکه علائم یهو دیگه نیست طبیعیه؟  ...

اره مهم نیست.

عزیزم دیر نشه همون هشت هفته برو ک خدایی نکرده خدایی نکرده اگر چیزی بود دیر نشه