2777
2789
عنوان

تا حالا شده خدارو صدا کنین و نشونه بهتون بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست
نمیدونم که هس یا نه ولی بعضی مشکلا جورین که کاری از دست خودت برنمیاد و دنبال یه نقطع امیدی

اون مشکلاتی که کاری از دستت برنمیاد بپذیر و رهاش کن عزیزم، خودش حل میشه یا همینه دیگه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیشترمواقع

نمونه ش اینکه از سر کار داشتم برمیگشتم که شوهرم زنگ زد که ماشینم خرابه خودت اسنب بگیربرو بانک ببین چرا وامت واریز نشد ه منم یه لحظه به امام زمانم گفتم میشه

تا یک دقیقه دبگه واریز شه من نرم خستم بعد گوشیمو از کیفم برداستم که اسنب بگیرم دیدم پیامک واریزش ۳ دیقیق قبل اومده

انگار دنیا رو بهم دادن

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺
کفر نگین

چیزی که به نظر شما کفره برای ما اعتقاده

همونجور که اعقادات شما محترمه برای من و هرکسی دیگه هم محترمه

از نظر یه مسیحی یا بودایی یا بت پرست هم من و شما کافر محسوب میشیم پس هرکسی اعتقاد و نظر خودشو داره🌹🌹

چجوری اخه منم چیزی نمونده تا خودکشی 

من یکیو خیلی دوست داشتم کل عالم مخالف ازدواج ما بودن از خانوادم فاصله گرفتم افسردگی گرفتم بعد دروغ گفتم بهشون نه دیگه باهاش حرف نمیزنم ولی یواشکی هم حرف میزدم هم قول و کار های فرار میچیدم باهاش بعد یک ماه خیانت کرد بهم خیلی خدارو شکر میکنم دیر نشده دیدم چی شد بد بخت و رو سیاه نشدم

یا دوبار خدا ابرومو جوری نجات داد اگه ابروم میرفت تا 7نسل نمیتونستیم زندگی شرفانه داشته باشیم قربونش برم تو لحظه های اخر اوج ناامیدی دستمو گرفت 

پس چرا صدای منو نمیشنوه؟😔

عزیزم بستگی داری چی میخوای ازش 

اگه درخواستت منطقیه تلاش کن و صبر کن به دست میاری

ولی اگه برات اتفاق نمیوفته به نفعت نیست و خیری برات نداره

من بهش رسیدم عزیزم که اتفاقاتی که برای ادم میوفته همشون حکمتی دارن، 

عزیزم بستگی داری چی میخوای ازش  اگه درخواستت منطقیه تلاش کن و صبر کن به دست میاری ولی اگه برا ...

من ازش میخوام به زندگی برم بگدونه امید بهم بده کابوسای شبانمو ازم بگیره یعنی غیر منطقیع؟😔

من ازش میخوام به زندگی برم بگدونه امید بهم بده کابوسای شبانمو ازم بگیره یعنی غیر منطقیع؟😔

عزیز دلم خودت باید همت کنی و سبک زندگیت رو تغییر بدی، خواب ادم آیینه ی روز ادمه، اگه روز خوبی برای خودت بسازی و استرس نداشته باشی خواب راحتی هم داری و کابوس نداری

از یه روانشناس کمک بگیر عزیزم اگه امکانشو نداری فایل صوتی های روانشناسی که بهت کمک میکنه رو گوش کن

باور کنی منم دقیقا مثل خودت بودم ، بکوب نشستم روانشناسی گوش کردم، سمینارهای دکتر هلاکوی مخصوصا، چشمام باز شد و خودمو شناختم، ادمای اطرافم رو شناختم و زندگی خوبی ساختم، خیلی بهتر از قبل شدم

خودت برای خودت کافی شو عزیزم❤️

خواستی برو تو کانال زیر همه شو رایگان داره

تو این کانال سرچ کن سمینارهای دکتر فرهنگ هلاکویی 

لیست سمینارشو میاره

تو قسمت سمینار تیپ های شخصیتی، مهرطلب هست که خیلی به ادم کمک میکنه

افسردگی ، خشم و عصبانیت هم خیلی خوبه

https://t.me/zehnsefid