2777
2789

با اینکه شهر غریبم و هییییچ آشنا و دوستی ندارم ولی با هیچ همسایه رفت و آمد ندارم و بسیاااار خوشحالم از این بابت

ترجیح میدم تایم بیکاریمو فیلم ببینم و کتاب بخونم و کیک بپزم از تنهایی بمیرمم نمیرم خونه همسایه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دروغ بگیم؟من سه ساله تو این خونه ام هنوز طبقه بالایی رو ندیدم حتی به طور اتفاقی تو راه پله،کلا هم ...

دورت بگردم،بعضی چیزا گفتنش میشه ترویجه یه سبک

مدامم تو دهن مردم افتاده گرفتاریم،گرفتاریم

باور کن بیان این چیزا خیلییی مشکلات رو بیشتر میکنن

الان که این چیزا همه اثبات شده س

همسایه خوب،از خواهر هم بهتره

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
شماره همسایه خرت و بده ناشناس بکنیمش تو پیتِ عنچوچک درش بیاریم قهوه ای شه. نکبتِ بی فرهنگ 

واقعا به هر روشی میخواید مزه بریزید؟

اپیاد بگیریم اینهمه واکنش به رفتارای مردم نشون ندیم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
واقعا به هر روشی میخواید مزه بریزید؟ اپیاد بگیریم اینهمه واکنش به رفتارای مردم نشون ندیم

سوال اولتون بله مشکلی هست ؟

مورد دوم خیر مخالفم، واکنش باید نشون داد

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد