2777
2789

قضیه از این قراره که زن داداش همین خانوم معلم که ۳۵ سالشم بوده بدون هیچ مشگلی یهو ایست قلبی میکنه ۲ تا پسرم داره یکی ۸ ساله یکی ۲ ساله وضعیت مالی شوهره هم توپه

یعنی دقیقا مرده فردای چهلم رفت عقد کرد خانومه هم گفت من بچه هاتو نگه نمیدارم به هیچ وجه 

اونوقت مرده فوری قبول کرده و بچه ها رو هم برده خونه مادربزرگشون، آخ که بچه ها درد فوت مادرشون از یه طرف جدا شدن ناگهانی از پدر و خونه زندگیشونم از طرف دیگه دیوونه شده بودن نصف شبم گریه میکردن مخصوصا کوچیکه😭😢(زن داییم دوسته با عمه شون همین خانوم معلم)

حالا معلم داداشم که مجرده سرپرستی دوتاشونم قبول کرده امروز رفتم جلسه دیدم معلمشون خیلی خسته از کاره چون هم صبح و هم بعدازظهر جای یه معلم دیگه که مریضه درس میده اونوقت چقدر با حوصله پسر کوچیکه داداششو بغل کرده بود و آرومش میکرد و داشت تو جلسه حرف میزد

چقدرررر یه پدر میتونه بیرحم باشه چقدر بیرحم که به خاطر خوشی خودش پا گذاشت رو دوتا طفل معصوم که پاره تنشم بودن😢😭

اگه مادره بود احتمال زیاد اصلا بچه هاشو از خودش جدا نمیکرد حتی یه شب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.