2777
2789
عنوان

ضرر مالی بزرگ

473 بازدید | 22 پست

سلام خوبین امشب فهمیدم یه ضرر مالی بزرگی خوردیم خودم و شوهرم خیلی پکریم بخصوص شوهرم خیلی ناراحته 

ما چند وقت پیش حاصل زحمت ۱۳ سال کارگری شوهرم از کل صبح تا ۹ شب کار کردن دادیم به یک بی وجدان تا باهاش تریلی شریک بخریم ۱ میلیارد تومن دادیم ولی بعد چند وقت فهمیدیم ماشین مشکل داره با کشمکش های فراوان امشب آخر فروختیم کلا ۳۵۰ میلیون یه ضرر بزرگ شد برامون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم 

واقعا دیگه خیلی کم میشه به کسی اعتماد کرد

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
اره مثلا خواستیم یه تکونی به زندگیمون بدیم حالا باز دوباره باید از صفر شروع کنیم  

عزیزم خیلی سخته میدونم

ولی چاره چیه

باید باهاش کنار بیاید

ایشالله که همه چی درست میشه🥲🥲

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
منم بودم افسرده میشدم البته منم از این کارا کردم ولش کن ضرر به جونتون نخوره

منم خیلی بهش گفتم حسابی گرفتس بابت این که بابت تعمیرش به همه رو انداخت نسیه درست کردن حالا نداره نسیه ها رو بده میگه روم نمیشه دیگه برم پیششون

عزیزم خیلی سخته ولی حرص خوردن هم مریضی میاره

ماهم سال ۹۶ ضرر بزرگ کردیم میلیاردی

این قدر شوهرم حرص خورد همه موهاش ریخت

ولی چه میشه کرد باید از یک جایی شروع کرد دوباره

ولی یاد گرفتیم دیگه به هیچ کس اعتماد نکنیم

هنوز اثرات ضرر تو زندگیمون هست😭

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪