2777
2789
عنوان

پودر موبر

226 بازدید | 16 پست

سلام

برای کل بدن با موهای نازک چند بسته پودر موبر لازمه؟

چند روز بعد از استفاده، مجدد موها رشد می کنند؟

کرم موبر چطور؟؟؟

میشه پروانه ات باشم؟🥹🦋...NEVERMIND

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پر مو هستم 

پاها و دستام و کمرم میزنم سه بسته میخواد 

قسمت پایین رانم متاسفانه تو نوجوانی تیغ زدم سریع درمیاد سه روز بعد ولی موهای ظریف یک هفته یا ده روز طول می‌کشه تا در بیاد 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من پر مو هستم  پاها و دستام و کمرم میزنم سه بسته میخواد  قسمت پایین رانم متاسفانه تو نوج ...

به نظرتون برای موهای نازک یک یا دو بسته کافیه؟

به نظرتون برای موهای نازک یک یا دو بسته کافیه؟

دو بسته بهتره 

حتما با آبجوشیده ی ولرم قاطی کن و خیلی آب نریز ک آبکی بشه یکم غلیظ باشه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
کل بدن دو بسته یک هفته طول میکشه به اندازه ای برسه که بتونی با پودر موبر بزنی

یعنی باید صبر کرد تا حدودی رشد کنن برای استفاده بعدی؟

من فکر میکردم اگه یکم هم موها رشد کرد دوباره باید اصلاح کرد

یعنی باید صبر کرد تا حدودی رشد کنن برای استفاده بعدی؟ من فکر میکردم اگه یکم هم موها رشد کرد دوباره ...

خیلی کوتاه باشه خوب نمیگیره بعضی موهارو میگیره بعضیارونه  همون یک هفته بهترین زمانش