2777
2789

این ویژگی خیلی بد حتی تو من هم هست

که چی مثلا به کس دیگه ای از خانوادت بد میگی؟

میتونه حلش کنه؟نه

خانوادت بهتر میشه؟نه

پس این اخلاق کثیفووو(خودمو میگم) جمع کنننن

از خانوادت بد نگووووووو لطفا

انسان باشخصیت و قابل احترام کسیه که حتی خانوادش بد هم باشن خوب جلوه میده

چون خانواده آدم تنها پشتیبان و تکیه گاهه آدمه

وقتی اونو خرابش کردی دیگه پشتیبانی نمیمونه و هرکسی میتونه بهت حمله کنه

پس لطفا حتی شده از خانوادت تعریف کن

اینطوری عزت و احترام تودتم زیاد میشه

تکرار کن دیگه هیچوقت از خانوادم بد نمیگمممممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ی بد خودش خودشو نشون میده.گفتن یا نگفتن ما فایده ندارد.البته تف سربالاس در هر صورت🥲

خودش نشون بده لزومی نداره ما هم بدیش رو توصیف کنیم

بااینکه اکثرا خانواده خوبی داریم ولی الکی شاکی هستیم و از لج بد توصیف میکنیم

خودش نشون بده لزومی نداره ما هم بدیش رو توصیف کنیم بااینکه اکثرا خانواده خوبی داریم ولی الکی شاکی ه ...

عزیزم امیدوارم هرگز بدی از هیچکس نبینی.

من بدی دیدم یک عمر.پدری داشتم که مارو زندانی میکرد.کتک میزد،همه جا بهمون فحش میداد،بچه بودیم پارک و شهربازی برامون قدغن بود.تولد و عروسی رفتن قدغن بود،اردو مدرسه قدغن بود.حتی رنگ لباسمون هم نمیتونستیم انتخاب کنیم.جلوی همه تحقیرمون میکرد.من بیست و پنج سالم بود درسم تموم شده بود اما حبسم کرد توی خونه چون دختر باید بشینه تو خونه.من به هر حال رفتم سرکار با من قهری کرد و هرچی زنگ و پیام میدادم جواب نمی‌داد.تا اینکه تحمل نکرد اومد محل کارم پروندمو به زور بدون رضایت من گرفت.

این پدر احتیاج نداره من از گل و بلبل بودنش بگم هرکس ببینه خودش میفهمه و باعث خجالتمه که کسی پدرمه که همه جا پشتم حرف میزنه و هیچوقت هیچ چیزی راضیش نمی‌کرده.

برای دشمنم هم اون همه تحقیر و توهین و کتک رو نمیخوام.منظورم همچین آدمایی هست.چون خانواده ی خودتون خوبن لطفا درد بقیه رو ناچیز نشمارید.ممنون

عزیزم امیدوارم هرگز بدی از هیچکس نبینی. من بدی دیدم یک عمر.پدری داشتم که مارو زندانی میکرد.کتک میزد ...

عزیزمممم🥺خیلی ناراحت شدم

امیدوارم خودت به جاهایی خیلی بالاتری رسیده باشی... و اینده خیلی خوبی در انتظارت باشه

ولی میدونی من دیدم که میگم

میدونم خیلی خانواده های بدی هستن 

حتی خانواده من انقد محدودیتا برام گذاشتن که دیگه قول دادم برا کسی تعریف نمیکنم ولی قبلا تعریف میکردمو همه اظهار همدردی میکردن

ولی اظهار همدردی کس دیگه برام چه فایده‌ای داشت؟

هیچی

فقط اینکه بعضیا به من نزدیک نشدن گفتن این خانواده خوبی نداره

بعضیا میگفتن این اجازه خانوادشو نداره ولش کن و منم بااینکه نداتم اجازه رو ولی وقتی یادآری میکردن خب دلم میشکست که چرا من ندارم؟

دیگه از این به بعد تصمیم گرفتم قوی باشم

کسی نمیتونه خانواده مو درستش کنه

پس خودم سعی میکنم قوی جلوه کنم و دردامو نگم

... باز هم برات آرزوی آینده خیلی بهتری رو دارم❤️

عزیزمممم🥺خیلی ناراحت شدم امیدوارم خودت به جاهایی خیلی بالاتری رسیده باشی... و اینده خیلی خوبی در ا ...

من هم جایی هرگز نگفتم درد دل نمیکنم پیش دوستام از این موضوع.فقط تراپیست.من تراپیستم توی خلقت این آدم خودشیفته مونده بود.اما فقط کافیه ببینمش.ادم پولداری هم هست.تمام ثروتش رو خرج خواهرم میکرد و پول تو جیبی منو بعد دانشگاه قطع کرد که بشینم توی خونه.تمام زورش به من رسید همیشه.

منم قطع رابطه کردم.چون یکبار زنده م و یکبار قراره زندگی کنم.برای دشمنم هم نمیخوام

مرسی از آرزو های خوبت قشنگم😘❤️امیدوارم چند برابر بیشترش به زندگی خودت سرازیر بشه😘

خیلی دختر عاقلی هستی🥺✨️❤️

قربونت برم عزیزم.

به خودت اهمیت بده و هرکس عزت نفس و غرور و شخصیتت رو خورد کرد رهاش کن و تحمل نکن.تو یه بار زنده ای.حقت نیست تحقیر بشی.مستقل شو و از تنهایی هم نترس.به خاطر ترس از تنهایی حقارت رو تحمل نکن.محکم باش😘❤️

قربونت برم عزیزم. به خودت اهمیت بده و هرکس عزت نفس و غرور و شخصیتت رو خورد کرد رهاش کن و تحمل نکن.ت ...

حتما

ممنونم از حرفات❤️✨️ولی حیف دیر اینچیزارو فهمیدم