2777
2789
عنوان

بیوگرافی لود ویگ بتهوون! و قطعه ی فور لیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 19 پست

بچه ها از اینجا زندگی بتهوون خیلی خیلی غمگین میشه ،

بتهوون یه نامه نوشت که مخاطبش عشق ابدیی بود و هنوز معلوم نیست این عشق ابدی چه کسیه!

هر چقدر که میگذشت وضع شنوایی بتهوون هم بدتر و بدتر میشد، تا توانشو داشت قبل از ناشنوا شدنش سمفونی و موسیقی نوشت

اما دیگه به حدی رسیده بود که برای شنیدن ساز ها باید سرشو نزدیک ساز میبرد تا بتونه صداهارو تشخیص بده ، خیلی بهش سخت میگذشت و این سختی داشت بزرگ تر هم میشد

تا بالاخره بتهوون ناشنوا شد ، اما اون باز هم دست نکشید اگر نمیتونست بنوازه به جاش موسیقی مینوشت. نگار که اون نت ها ملودی هارو تو ذهنش میساخت و بعد روی کاغد میاورد

اما اون دیگه تو اجتماع حاضر نمیشد ، خودش رو به یه ادم منزوی تبدیل کرده بود.

یه ادم خشن که بعضی ها ازش فرار میکردن، شاید همونایی که زوری طرفدارش بودن توی اون زمان حتی نمیخواستن ببیننش

جوری شده بود که لباساشو سه هفته ای یه بار عوض نمیکرد و شلخته تر از هر زمان دیگه ای بود ، صاحاب خونه هاش ازش شاکی بودن چون وقتی عصبی میشد شروع میکرد به بهم ریختن خونه،

توی کوچه خیابونم بچه ها بهش سنگ و زباله پرتاب میکردن و اینجوری آزارش میدادن ...

اما تبهوون باز هم شکست رو قبول نکرد 

و شروع کرد به نوشتن اپرای فیدلیو

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!

همینطور ادامه داشت که بتهوون در سن 54 سالگی سمفونی نهم رو هم نوشت ، موسیقی شور انگیز و خوشبینانه ... بعد اینکه اجرای این موسیقی تموم شد همه ی کسانی که توی سالن جمع شده بودن و به مویسقی گوش میدادن، از جاشون بلند شده بودن و بتهوون رو تشویق میکردن اما بتهوون انگار که نه انگار

تا اینکه یکی از نوازنده ها رفت و بتهوون رو به سمت تماشاچیا چرخوند و اون موقع بتهوون متوجه شده که داشتن تشویقش میکردن .

بتهوون یه روز رفت و به یه کشیش اعتراف کرد و پنج روز بعد از اون اعتراف در حالی که در سکوت به پنجره اتاقش نگاه میکرد در همون زمان باد تندی اومد و بتهوون دستش رو بالا برد و فوت شد ... اون تا اخرش موند و تلاش کرد ...

بتهوون خیلی معروف بود و طرفداران زیادیم داشت حتی با اون بداخلاقی هاشو و ابرویی که ازش رفته بود ، سر شلخته بودنش ...

اما اون معروف بود!

موهای بتهوون رو به طرفداراش میفروختن و بیست هزار نفر در روز مراسم خاکسپاریش شرکت کردن .

و بیوگرافی لود ویگ فان بتهوون هم در همینجا تموم میشه:)🎻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجلا توروخدا میشه به قهوه من نگاه کنی فا.لمو بگی تاپیکم و گزارش زدن ترکید

من هیچ وقت اینکارو نمیکنم عزیزم علمشم ندارم 

دنبال ف.ال قهوه ام نباش اینقدر که دسته دسته اجنه ی کافر شیطان به دور اون کسی که ف.ال قهوه میگیره جمع میشن دیگه جذب اونیم که فا.ل میخوادم میان 

خود دانی