2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی دکتر زنان عالی میشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 22 پست
سلام دکتر مهرنوش سعادتمند من پیش ایشون میرفتم یک دکتر عالی هستم من سزارین بودم  یعنی هرچی بگم ک ...

تو بارداری تک تک ویزیت میکنن؟درمورذ زایمان طبیعیاش نمیدونی عزیز؟

ممنون بابت وقتی که گذاشتی جواب دادی مهربون

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری تک تک ویزیت میکنن؟درمورذ زایمان طبیعیاش نمیدونی عزیز؟ ممنون بابت وقتی که گذاشتی جواب داد ...

هوش

بله خیلی هم خوش اخلاق است من سزارین بودم اینقد عملم خوب بود که اصلا درد نداشتم هر کی منو میدید میگفت باورم نمیشه سزارین کردی خیلی عالی بود 

اگه مشکل خاصی ندارین فروغ راستین خیلی دکتر خوبرخورد و صبور و با تجربه واسه مریض خوب وقت میزاره

سلام.تجربه شما چی بوده؟زایمان طبیعی پیشش بودی؟ مدلش از این دست به تیغهاست یا از اینها که سعی دارن بدن روند طبیعی شو بره بعد شورشو در میارن😂؟

سلام.تجربه شما چی بوده؟زایمان طبیعی پیشش بودی؟ مدلش از این دست به تیغهاست یا از اینها که سعی دارن بد ...

سلام عزیزم تو بارداری مکان عوض کردیم شهر دیگ پزشکم عوض شد سز شدم دکترم یکی دیگ بود فامیلشم یاد نیست متاسفانه ولی راضی بودم 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت