2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچم یکسال وهشت ماهشه تاحالا نداده دکتر.هزار بازهم سرماخورده بردم دکتر

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

من ب دخترم تاب این سن ک چهارساله ونیم هستش ندادم اصلا خوب نیست دلیلش روحتی سرچ کنی گوگل متوجه میشی هوشیاری بچه روکم میکنه

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
۴ماه و۷روز دکتر داده براسرماخوردگیش 

خیلی زوده ندی بهتره

من ده ماهگی به بعد با دوز مناسب دادم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

۴ماه و۷روز دکتر داده براسرماخوردگیش 

دیفن خطرناکه 

قطره پلارژین بده عالیه

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞

خطرناکه توش تریاک داره دکترم گفت گفت اصلا به نوزاد ندین بچه میره کما خدایی نکرده 

دکترم بهترین دکتر کودکانه الان ۱.۵ ساله بچه هامو میبرم اصلا نمیده میگه خطر داره 

https://like.timefriend.net/17104097063508730