2777
2789

امروز مجبور بودم توی ماشین بمونم تا پسرم از کلاس  بیاد توی یه خیابون فرعی پهن یک طرفه. جای پارک نبود. دوبله توی ماشین نشسته بودم. از عرض خیابون سه تا ماشین هم از کنار هم رد میشن و همیشه یک عالم ماشین حتی دوبله پارک میکنن میرن. داشتم به کلاسم گوش میدادم. یکهو دیدم یه ماشین پشت سرم بووووق بوقققق. با دست اشاره کردم از بغل برو واسه چی پشت سر من وایستادی. فکر کنم نمیدونستن خیابون یک طرفه است و میتونن بگیرن لاین بغل. به من که رسید شیشه رو داد پایین. گفتم مگه مامور راهنمایی هستید خب وقتی راه هست برید. یکهو فحش ناموسی خیلی بد به خودم و مادرم داد و رد شد. زبونم بند اومد. دید زبونم بند اومده چندتا داد. ماشین نادونی هم که پشت این مونده بود اومد رد شد و به من چپ چپ نگاه کرد. خیلی حالم بد شد و فکر نمیکردم این قدر فحش به مادر بد باشه. و فحش به خودم. مرده دو برابر من سن داشت. شما میدونستید خشونت کلامی این قدر وحشتناکه؟ بعش از حال بد چرخ جلوی ماشینم افتاد توی جوب. جرات نمیکردم از کسی کمک بخوام. هوا هم سرددد. تو دلم میگفتم این گرونی مردم رو عوض کرده. بیست دقیقه گذشت. به چندتا نوجوون گفتم. نتونستن. اما 4 تا مرد فرشته اومدن کمک ام. عین فرشته ها. به خدا. خیلی زحمت کشیدن. باورم نشد. حس کردم خدا رسوند. اما فهمیدم واقعا اونی که فحش میده اونی که وقتی میبینه کسی نیست به یه زن تنها این طور خشونت بی جا میکنه اصصلا نمیدونه چه قدر کارش اثر بدی داره..شما تجربه اش داشتید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خشونت کلامی میتونه اثرات وحشتناکی داشته باشه اما متاسفانه تو جامعه ما مثل نقل و نبات از فحشای رکیک و ناموسی استفاده میکنن بدون اینکه به عواقبش فکر کنن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

فقط متوجه ربطش به گرونی نشدم

یه سری ها ذاتا پرخاشگرن متاسفانه...

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
فقط متوجه ربطش به گرونی نشدم یه سری ها ذاتا پرخاشگرن متاسفانه...

ربطی نداشت. تو دلم گفتم لابد مردم عوض شدن من خبر ندارم. چون ماشین اونی که فحش داد خیلی داغون بود به سنش نمی‌خورد ماشین به اون داغونی.

یه بار یه مردع باماشین زد بهم من اعتراض کردم فشم داد ازمردای ایرانی نفرت دارم

دقیقا منم همینطور در حدی متنفرم ازشون که کلا قید ازدواج رو الی الابد زدم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

تجربه نداشتم ولی چندبار دیدم خانوما بد رانندگی میکنن شوهرم فقط ب من میگه نمیدونم کی ب این زنا گواهینامه میده حرصش درمیاد میخاد حرص منم دربیاره😂😂

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭