2777
2789

والا اینجور که من میبینم و میشنوم دورو برم بچه های مدرسه ای کلا تمام فصول که مریضن 

نمیدونم بدن بچه ها ضعیف شده یا ویروسا قوی شدن یا هر دو

ما مدرسه ای بودیم جر میدادیم خودمونو ی روز مریض شیم غیبت کنیم انگااار نه انگار تو برف و بورانم همش تو کوچه بودیم تو دهن هم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینجور که من میبینم و میشنوم دورو برم بچه های مدرسه ای کلا تمام فصول که مریضن  نمیدونم بد ...

ویروسا قوی شدن ما سرماخوردگی عادی میگرفتیم بعد کرونا ویروسای جدید وحشتناک اومده

ایمنی تو نوزادی در حالت قوی ترینه و هرچی بزرگتر شی ایمنی ضعیف تر میشه..البته کتابم میگف😂

والا فکر کنم درست گفته چون بچه ی من نوزادیش اصلا مریض نشد دورو ک رد کرد ترکوند

بیمارستانا پره مطب اطفال تا ۱ شب یک سره پره

من بچه م سه سال و نیمشه دو بار ببرمش بیرون حتما ی بارشو مریض میشه حالا نه اهل هله هوله ست نه غذای بیرون و ...

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ایمنی بچه های من خیلی قوی هست از اول  زمستان  شاید یکی دوبار در حد آبریزش بوده  چون چندساله مکمل های مختلف میدم

💖عشقم خانواده ام💖
خب خواهر یکم راهنماییم کن چیا میدی  چند سالشونه

۱۲  و ۸ هستند ببین دوره ای  بشون میدم  یه دوره  زینک دادم تموم شد  امگا ۳  دادم  تموم شد قرص نوروبیون دادم  الان چند ساله  اینکارا میکنم   الان دارم  شربت استئوکر میدم   باید مرتب بدی ها

💖عشقم خانواده ام💖