2777
2789
عنوان

بچه ها من هفته پیش برام خواستگار اومد بیاین بگم بعد ۸ روز چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره ات را داره پسره؟؟ چی میگفتی که قهقهه میزد ؟؟؟؟؟

نه شمارمو نداره 

یادم نیس چی میگفتم ولی کلا خوشس اومده بود و گرنه سریع تموم میکرد حرفو نه ۱ ساعت ۴۵ دقیقه حرف بزنه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
پس چرا من فکر کردم پسره ساده لو و خنگ بوده 

خیلی پدر سوخته و بی وجدان بود به نظرم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
نمیدونم مادر و خواهرش  انقد بد نگاش میکردن فک کنم اومدیم نشستیم کمتر از ۵ دقیقه بود خواهره گفت ...

اگه میدیدن پسندکرده پسرشون مطمئن باش خوشحال میشدن وزودترقرارعقدمیذاشتن خیلی ضایس که قهقهه میزده بعدم زندگی که الکی نیست بخواد ۱ساعت وخورده ای وقت الکی بگذرونه یجوریه انگار همون بهترنیومدن

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
خیلی پدر سوخته و بی وجدان بود به نظرم 

انشالله که یک مورد خیلی بهتر از اون سر راهت قرار بگیره خوشبخت بشی عزیزم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
فکر کنم از این خانواده خان که دوس ندارن حرف و نظر پسرشون باشه میترسن پسرشونو از دست بدن دیدن خیلی از ...

هوم فک کنم همینه مامانم گفت مادرش بدش میومد که صدای خنده پسرش رو میشنوه و انقد به تو نگاه میکنه

انشالله که یک مورد خیلی بهتر از اون سر راهت قرار بگیره خوشبخت بشی عزیزم 

انشاءالله

امیدوارم آدم عالی نصیبم بشه