2777
2789

سه شنبه هفته پیش اومدن 

از قیافش بهتون بگم از ۱۰ بهش ۶ میدادم

رفتیم حرف زدیم تو اتاق یک قهقه هایی میزد مامانمو مامانش و خواهرشو ...صدای خنده هاشو شنیده بودن مامانم میگفت مادرش چپ چپ نگاه میکرده 

از لحظه ای که گفت سلام تا لحظه خداحافظیش بهم زل زده بود چشامو دراورد انقد نگام کرد خووهرم بعد رفتنشون گفت این چرا انقد نگاه کرد مادرش انقد بد بهش نگاه میکرد سرشو نمیداخت پایین

از هر ۱۰ تا حرفش ۹ تاش این بود چقد تفاهم داریم چقد شبیه همیمو...

قراربود ۱۰ دقیقه حرف بزنیم اما ول نمیکرد نزدیک ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه حرف زد 

آخرم گفت چه جلسه خوبی بود

بعدم رفتیم از اتاق بیرون خواهرش گفت پاشو بریم 

حالا امروز مادرش بعد ۸ روز زنگ زده من فک کردم برای قرار دوباره زنگ زده دیدم نه گفت خوشبخت بشن انشاء...

چقد بی فرهنگ بودن بعد ۸ روز زنگ نمیزنن بگن خوشبخت بشن بعد ۸ روز قرار بعدی رو میزارن من فک کردم نمیان دیگه بعد دیدم امروز زنگ زدن 

چقد ناراحتم پسره نظراتش شبیه من بود شغلشم خوب بود پسند کرده بود چرا یهو اینطوری کرد؟

مامانم میگه با کارایی که این کرد تو جلسه خواستگاری آخر برمیگرده...به نظرتون برمیگردن؟

ازش خوشم اومده بود یکم 🙁

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
عه چند وقت نبودی؟کم میای شینگل پتو

هععععی فعلا شکست عاطفی خوردم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم مامانش بهتر پسرش میشناسه و میدونه به هم نمی‌خورید 

نه دیگه نمیان  

والا این که تو گفتی بیشتر شبيه آدمای جوگیر بوده که به دروغ تظاهر کرد شبيه توعه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

فکر کنم از این خانواده خان که دوس ندارن حرف و نظر پسرشون باشه میترسن پسرشونو از دست بدن دیدن خیلی ازت خوشش اومده احتمالا تو اون هشت روزم خونشون محشر کبری بوده از من به تو نصیحت دیدی مادرش اینجوریه ول کن پسره خوبه دوسش داشتم دوپا داشتی دوتاشم قرض بگیر بدو

هععععی فعلا شکست عاطفی خوردم 

نگو دختر اینقدر از این خاستگار ها بیاد وبره تا بزرگتر شی چه بسا خودت عاشق یکی بشی که واقعا بهت بخوره 

من میگم این پسره دروغ گو بود بهت نمی‌خورد 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

فکر کنم مامانش بهتر پسرش میشناسه و میدونه به هم نمی‌خورید  نه دیگه نمیان   والا این که ت ...

نمیدونم مادر و خواهرش  انقد بد نگاش میکردن فک کنم اومدیم نشستیم کمتر از ۵ دقیقه بود خواهره گفت پاشو بریم تو همین ۵ دقیقه هم ول نکرد انقد زل زد بهم