2777
2789
عنوان

خودکشی

782 بازدید | 52 پست

یکی دو نفری رو می‌شناختم که خودکشی کردن چند سال پیش .

اونموقع تا مدت ها مات و مبهوت بودم و میگفتم آخه لعنتی به من میگفتی من کمکت میکردم چرا مردی و جون خودت برات ارزش نداشت همیشه میگفتم کاش قبل خودکشی به من گفته بودن میگفتم اگر به من گفته بودن از همه داشته هام می‌گذشتم تا مشکلشون حل شه تا الان زنده باشن....

اما حالا ...

چند وقتیه افسردگیم به حاد ترین مرحله رسیده 

حتی داروهامو ریختم دور و چند روزه نمی‌خورم 

بغض داره خفم میکنه ،و تصمیم به خودکشی دارم.

اما بخاطر اون حسرتی که از اون دونفر که سالها قبل خودکشی کردن و فوت شدن دارم تصمیم گرفتم به عزیزانم بگم و باهاشون خداحافظی کنم .

به همسرم ،به مادرم ،به خواهرم گفتم و هیچ اهمیتی ندادن مامانم خندید گفت کمتر چرت بگو 

خواهرم گفت ماشینت برسه ب من ؟و خندید 

شوهرم گفت باشه .و با حالتی که انگار اخ این چقدر چرت میگه زد فوتبال....

دلم شکسته از صبح انقدر بغضمو قورت دادم که حد نداره 

به شوهرم گفتم واقعا تصمیم به خودکشی دارم گفت دوست دارم آدم باش پاشد رفت.

ظاهر من همیشه ادای قوی بودن رو درآورده حالا هیچکس ذره ای منو جدی نگرفت ،دارم با گریه براتون مینویسم دلم شکست کاش یکی بغلم میکرد میگفت چیکار کنم خودکشی نکنی؟چیکار کنم حالت خوب شه ؟چیکار ک‌نم دربارش صحبت نکنی ؟

اما فقط مسخرم کردن ...

اگر کسی مستقیم یا غیرمستقیم بهتون پناه آورد نزارید با دل شکسته برگرده شاید منتظر یه ذره درک شدن و دوس داشته شدن بوده باشه .....

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

عزیزممممم

آخه چرا میخوای اینکارو بکنی

ببین میدونم واقعا زندگیا سخت شده

اما آدمی با امید زنده است

شاید چند وقت دیگه یه اتفاق خیلییییی خوب توی زندگیت بیوفته

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا داروهاتو مصرف نمیکنی شاید بخاطر اونا باشه باور کن همه این حسا بخاطر بهم ریختگی هورموناس باید دارو مصرف کنی وقتی نیاز داری،منم مامانمو خواهرم اگه دارو نخورن خیلی حالشون بد میشه و افسرده میشن

عزیزم بهش فکر نکن

فکر میکنی با خودکشی همه چی درست میشه؟

هممون مطمئن باش یه جایی از زندگی به این مرحله فکر کردیم اتفاقا از هیچی هم نمیترسیم یه جون به خدا بدهکاریم حالا یا زود یا دیر ولی واقعاً نمیشه

ما که این دنیامون هیچی نشد لااقل بذار به مرگ طبیعی بمیریم

خیالت راحت انقد ملت حالشون بده که به ۴۰ سال نمیرسن یا سکته میکنن یا ایست قلبی

از کجا معلوم با خودکشی راحت بشی از کجا معلوم اون دنیایی هست یا نیست و خیلی چیزای دیگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
لطفاً برو دوباره دکتر درمان داروییت ادامه بده و چندتا کلاس که حالت خوب می‌کنه بنویس و برو به فکر خود ...

نمیتونم 😥.کسی که افسردگی حاد داره از خونه نمیتونه بره بیرون ینی از نور و تاریکی بیزار میشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

عزیزدلم حست رو درک میکنم ولی قوی بمون 

بخدا هیچی عوض نمیشه با خودکشی فقط بدتر میکنی عاقبت خودت رو ...

بخاطر خودت زندگی کن 

خودت رو دوست داشته باش و سعی کن دیدت رو به زندگیت عوض کنی و اینکه سعی کن کمتر به مشکلات یا چیزایی که تو زندگیت اذیتت میکنن فکر کنی ❤️

واقعا هم یک مدت پس از مرگ براشون عادی میشه 

جز خودت که میری زیر خروار خاک و چیزی جز عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه 

بیشتر انگار دنبال جلب توجه خانوادتی 

بیخیال باش و زندگی کن

حالا یا بدتر میشه یا بهتر میشه 

اکثرا همین وضعو دارن

سرگردان و بی انگیزه

نیاز به گذشت زمان و صبر و مصرف دارو داری تا بهتر بشی

اینو بدون جز خودت هیچکس نمیتونه کمکت کنه 

باید سرتو گرم کنی تا کمتر فکر و خیال کنی

کارهای خونه رو برس ؛نظافت کن ؛آشپزی کن؛ تلویزیون ببین؛ اینستا سرتو گرم کن؛ برو باشگاه؛ تفریح؛ خونه دوست و...

نمیتونم 😥.کسی که افسردگی حاد داره از خونه نمیتونه بره بیرون ینی از نور و تاریکی بیزار میشه

گلم خودمم در این شرایط هستم و واقعا افسردگی به معنی غمگین بودن نیست 

تنها راه نجاتی که پیدا کردم همین کارهایی که دوست دارم و خودمو مجبور میکنم انجام بدم ببین شده با گریه انجام میدم 

عزیزممممم آخه چرا میخوای اینکارو بکنی ببین میدونم واقعا زندگیا سخت شده اما آدمی با امید زنده است ...

من زندگی خیلی مرفع و خوبی دارم .به تازگی خونه خریدیم اونم جای خیلی خوبه شیراز .از نظر مالی خیلی وضعمون خوبه .

اما من تمام ذهنم سیاهی هست ‌از آدمها فاصله گرفتم بغض دارم ذره ای امید ندارم .

ببین منم شرایط مشابه تو رو تجربه کردم

به مامانم گفتم

گفت چرت و پرت نگو

اصلا برو بکن ببینم میتونی🥲

ولی خب بازم به آینده امید دارم

نمیخوام حرف شعاری بزنم

ولی همه مون میتونیم زندگیامون رو همون جوری که میخواییم بسازیم 

منتها یکی توی ۲۰ سالگی میتونه

اون یکی توی ۴۰ سالگی

مطمئن باش زندگی سخت توی این دنیا، خیلی بهتر از زندگی توی اون دنیاست

اینجا تو میتونی عاشق بشی درس بخونی کار کنی بچه دار بشی😍🥺

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️