2777
2789
عنوان

نماز

182 بازدید | 26 پست

سلام به. نظرتون. چه. کنم. مرتب. نمازم. بخونم. آخه تنبل. شدم. اصلا. سمت. نماز نمیرم. هرچند. روز. یه. باز. میخونم. بازم ول میکنم. خودم. ناراحتم. از این. ولی. نمی‌دونم. چه. کنم. راه کاری. بلدید شماها. بهم. بدین. ممنون. میشم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نزدیک ب اذان میشه سعی کن هیچ کاریو شروع نکنی یا کاریو شروع کردی سری تموم کن برای نماز دیر نکنی 

ساعات اذان رو از گوگل چک کن بر اساس اون خودتو حاضر کن 

چله روزی ۱۰۰تا استغفرالله  ربی اتوبو الیه  هم کمکت میکنه 

سعی کن تلویزون  روشن باسه اذان داد صداشو بشنوی اینطوری بهت انرژی میده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وقتی نزدیک ب اذان میشه سعی کن هیچ کاریو شروع نکنی یا کاریو شروع کردی سری تموم کن برای نماز دیر نکنی& ...

مرسی خواهر. برعکس. روی. گوشی. ام. اذان. هست. ولی. تنبلی. میکنم. سمت. وضو. برم. گاهی. میگم. خوب. هنوز. وقت. هشت. هی. هنوز هنوز. یه. دفعه. مبینم. وای. آخر وقته. میگم. دیر. شده

آخه. راستش. بخواهی. قرآن. هم. خوب بلد نیستم. بخونم. میترسم. اشتباه. تلفظ کنم. بدتر گناه. کنم ‌

معنی فارسی بخونید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
مرسی خواهر. برعکس. روی. گوشی. ام. اذان. هست. ولی. تنبلی. میکنم. سمت. وضو. برم. گاهی. میگم. خوب. هنوز ...

میری حموم غسل توبه و نشاط بده 

ی مدت سر وقت سعی کن بخونی اینطوری عادت میکنی دیر بخونی جاش میاد بهت میگی بلندشم بخونم.راسی صدا اذان شنیدی بگوووو خدا داره صدامم میکنه دیر نکنیم غیبت نکنم یوقت ناراحت شه برم  سمتش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

باورتون. میشه. موقع. نمازم. مرتب. بخونم. اون قدر برکت. پولی. و کلا. اتفاق های. خوب. برام. میشه. ولی. بازم. نمی‌دونم. چه. مرگمهتنبلی. میشه.  ازخوذم. بی زارم برای. این. عذاب وجدان. دارم. همش. 

برای نماز صبح شب قبل از خواب از خدا بخواید بیدارتون کنه...من هر شب از خدا میخوام که بیدارم کنه و بیدارم میکنه

باد صبا نصب کنید زمان نماز اذان پخش شه همون لحظه برید وضو بگیرید

با خدا حرف بزنید... تنها چیزی که روح و جسمتون رو جلا میده صحبت کردن با خداییه که گفته بخوان تا اجابتت کنم... 

التماس دعا

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
میشه. فارسی. آش. بخونم. قبوله. 

بله چرا نشه

با دقت بخونید اتفاقا خیلی هم خوبه... متوجه میشید خدا دقبقا چی رو بیان کرده