2777
2789
عنوان

به هر کسی نمیشه لقب پدر و مادر داد

76 بازدید | 4 پست

من اینجا تاپیک های زیادی دیدم راجب پدر و مادران سمی

و چون اینجا یک سایت عمومی هستش خواهر عزیزم مادر عزیزم اگر صلاحیت مادر شدن و نداری بچه نیار اگر آوردی خودت رو درمان کن تو جیح نکن که صلاحش بود و فلان 

و بقیه هم چون اسم مادر میان هی میان جملات کلیشه ای تحویل میدن دوست عزیزم شما که شرایطش رو درک نمیکنی سکوت کن و از امثال این مادرها درس بگیر برای تربیت خودت و فرزندت.

اون مادر سمی خودت دچار مشکلاتی هست متاسفانه و فرزند با همون مشکلات و یا شاید خیلی بیشتر به دنیا تحویل میده و این چرخه متاسفانه ادامه داره

تویی که توانایی صبر و مهربانی در برابر فرزند نوجوانی نداری و نمیتونی کمکش کنی تا این سال‌های پر تنش و بگذرونه چطوری به خودت میگی مادر

عزیزم نمیتونی هزینه مشاور بده اما زندگی خودت و فرزندت رو سیاه نکن

اصلا تربیت بچه یه چیز خیییلی پیچیده ست همینکه خوش رفتار باشی هم کافی نیست باید از روش های تربیتی و روانکاوی و روند تکامل شخصیت انسان اگاه باشن و طرحواره های صحیح برای بچه بسازن ولی کی اینطوریه الان؟شاااید1%!

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
اصلا تربیت بچه یه چیز خیییلی پیچیده ست همینکه خوش رفتار باشی هم کافی نیست باید از روش های تربیتی و ر ...

چون همه زندگی شده ظاهر

همه به پوستشون میرسن اما روح بیمارشون نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همه زندگی شده ظاهر همه به پوستشون میرسن اما روح بیمارشون نه

دقیقا 

کمترین اهمیت رو داره ,من به چشم دیدم حتی روانشناسی ک واسه همه نسخه میپیچه و میگه مشکل جدی داری خودش نیاز به روانکاوی فوری داره چون فقط درس خونده نه اینکه اول خودشو درمان کنه 

کسی ک خودشو درمان نکرده چطوری میتونه بقیه رو درمان کنه!

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین