2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر متاهلی، تامپون یا کاپ استفاده کن.

نه مجردم ولی پدرمو درورده انقدر حساسم شورتم یکمممم پلاستیکی باشه دوساعت بعد خارش شروع میشه 

بعد هربار اتمام پریودی هم بدون استثنا عفونت میگیرم کلی رعایت میکنم خوب میشم دوباره پریود میشم عفونتم شروع میشه 

یسوال تامپون و کاپ برای خونریزی شدیدم جوابه؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
به خاطر مشبک بودنه ساده مای لیدی مصرف میکنم من

مشبک که اصلااااا بهم نمیسازه ولی درکل خیلی حساسم 

من تا الان نمیدونستم اسمش چیه یعنی دقت نمیکردم🤣الان نگا کردم پنبه ریزه ولی جلدش صورتیه

صورتی هم هست 

ولی آبیش انگار بیشتر دوس دارم🤣

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مشبک که اصلااااا بهم نمیسازه ولی درکل خیلی حساسم  

لدورا رو هم امتحان کن ضرر نداره لدورا  زن داییم استفاده میکنه هم بوش خوبه هم ارام بخش کمی ضد درد انگار میگه جذبشم خوب بوده یه بسته بخر اگه خوب بود باز بخر حس کردم میگفت ضد حساسیته

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   
لدورا رو هم امتحان کن ضرر نداره لدورا  زن داییم استفاده میکنه هم بوش خوبه هم ارام بخش کمی ضد در ...

باشه مرسی ختما میخرم

من بیشتر ب قیمت نگاه میکنم🤣تخفیف خورده بود همینو خریدم.

اع🤣🤣

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نه مجردم ولی پدرمو درورده انقدر حساسم شورتم یکمممم پلاستیکی باشه دوساعت بعد خارش شروع میشه  بع ...

برند خارجی بتونی پیداکنی بهتره بنظرم، آره جوابه راحت میشی از استرس پس دادن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان