2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوزش داری فک کنم عفونت باشه حتما برو دکتر

قبلش ک عفونت داشتم مرتب از روز زایمان تا حالا سفالکسیم ۵۰۰میخورم یعنی ممکنه بد باشه با این قرصی ک میخورم درست نمیشه؟

خب عفونت چکار کنم درست بشه  یعنی بخیه هام عفونت کرده یا همون عفونت قبلی هست

طبیعی زایمان کردی؟ من تا چهل روز عفونت داشت بخیه هام متورم بود و درد داشتم اگه بدت نمیاد عنبر نسا دود بده خیلی خوبه برای بخیه هات و عفونتت

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
طبیعی زایمان کردی؟ من تا چهل روز عفونت داشت بخیه هام متورم بود و درد داشتم اگه بدت نمیاد عنبر نسا دو ...

اره طبیعی 

من بخیه های بیرونی مشکلی ندارد فقط از واژن ک ترشحات خارج میشه سوزش دارم از معاینه ماما میترسم ک برم پیشش از بس اذیت شدم به خاطر معاینه های قبل زایمان 

اره طبیعی  من بخیه های بیرونی مشکلی ندارد فقط از واژن ک ترشحات خارج میشه سوزش دارم از معاینه م ...

حق داری منم اینقدر توی زایمان اذیتم میکنن که تا چهل روز مثل اینایی که عمل میکنن گوارشم بهم میریزه 

حق داری منم اینقدر توی زایمان اذیتم میکنن که تا چهل روز مثل اینایی که عمل میکنن گوارشم بهم میریزه&nb ...

به نظرت خطرناکه

سوزش قابل تتحمله اما باز اذیت میشم

اگه خطرناکه مجبورم برم دکتر

به نظرت خطرناکه سوزش قابل تتحمله اما باز اذیت میشم اگه خطرناکه مجبورم برم دکتر

ببین همین کاری که گفتم بکن از عطاری عنبر نسا بگیر توی تراس یا حیاط اگه دارین یه دامن بپوش لباس زیرتم در بیار دود بده خیلی خوبه اگه خوب نشدی بعد چند روز تعطیلی برو دکتر زنان لباس زیر هم تو خونه نپوش شلوار نخی و آزاد بپوش تا خوب بشی