2777
2789
عنوان

چجوری پیداش کنم

115 بازدید | 19 پست

سلام ب همه

خلاصه بگم اتفاقی کامنت یه نفرو تو تلگرام دیدم ازش خوشم اومد زیااااااد .... اما نه میشناسمش نه از نزدیک دیدمش نه هیچی...اونم همینطور

اینم بگم خودم تا حالا رابطه ای با جنس مخالف نداشتم اون آقا هم خیلی بچه مثبت بنظر میاد ... ینی بعیده پیام بدم واکنش نشون بده، تنها دسترسی ک بهش دارم پیج اینستا و تلگرامشه ... همین، البته خوشبختانه همشهری مونه. حالا اگه راهکاری دارین ک بتونم طرفو جذب کنم ک منجر به ازدواج بشه راهنمایی کنید لطفاً 🤗🤭🙊🙈

سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

نوموخام صداته بشنومممم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با یه کامنت؟😐 بارالها به درگاه تو پناه می آورم 

نه کامنتو ک دیدم سرچش کردم کلا دیدم تو مایه هاییه ک من میپسندم حالا تا بشناسمش کار داره ک

شاید اصلا اشتباه کرده باشم

فعلا میخوام ببینم چجوری دسترسی پیدا کنم

نه کامنتو ک دیدم سرچش کردم کلا دیدم تو مایه هاییه ک من میپسندم حالا تا بشناسمش کار داره ک شاید اصلا ...

به نظرم اینکارو نکن🥲 چطوری میخوای بهش بگی دوست داری بیشتر باهاش آشنا بشی؟ خودت رو کوچیک میکنی فقط 

به نظرم اینکارو نکن🥲 چطوری میخوای بهش بگی دوست داری بیشتر باهاش آشنا بشی؟ خودت رو کوچیک میکنی فقط&n ...

خب همین ک نمیخوام خودم کاری کنم ذهنمو درگیر کرده دیگه

موندم چیکار کنم