2777
2789

من ی رسم و از زنای محلمون یاد گرفتم  هرکس حاجتی داره این سفره رو سه تا سه شنبه پهن میکنه و چند تا خانم میان و دعای توسل خونده میشه

مثل بقیه سفره هاست تنها فرقش اینه هیچ اقایی نباید نه اونجا حضور داشته باشه نه از محتویات سفره چیزی بخوره حتی ی خانومی حلوا درست کرده بود در و پنجره هارو بسته بود ک بوی حلوا نپیچه و مردی بو رو حس نکنه . حتی زن حامله که بچش پسر هم هست نباید شرکت کنه (  دیگه آدابش اینه )  

ولی حاجت های بزرگ ازش خیلیا گرفتن محتویات سفره هم هرچی خودتون صلاح میدونید و ب تعداد نفرات و سعی کنید کم بگیرید چون همش باید خورده شه گناه داره بمونه  اگرم چیزی موند بدین نیازمند (فقط خانم باشه ) . اینارو گفتم کسی خواست میتونه بین دوست و آشناها انجام بدتش ادابشو رعایت کنه 

من این سفره رو امروز ۱۱/۱۷  (اولین سه شنبه )مجازی پهن میکنم  و به نیت حاجت شماها (دعای توسل )میخونم ❤️🌙

پس شماهم اگه حاجتی دارید بگید یا اسمتونو بگید ک ب نیتتون توسل بخونم.

خواهش میکنم به نیت حاجت دل من 

۱۴۰۱ صلوات نذر باب الحوائج علی اصغر کردم 

کمکم کنید ک منم حاجتمو بگیرم 

هرچقدر در توانتون هست اینجا بنویسید.

😔خیلی گرفتارم تورو ب علی اصغر حتی یدونه صلواتم میتونید واسم بفرستید خوشحال میشم  ممنونم❤️😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برام دعای توسل بخونید امسال فرهنگیان قبول بشم تو شرایط بدی هستم و دعا کنید اختلاف پدر و مادرم حل شه پدرم عاقل شه بخدا دیوونمون کرده خیلی اذیتمون میکنه😔

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️

۴۰ تا فرستادم 

واسه منم دعا کن دلم گرفته

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

از آرزوهام و دعام اینه که خییییییییلی دلم میخواد برآورده بشه اینه که باعث افتخار خدا و اهل بیت و خانوادم هم در اون دنیا و هم در این دنیا بشم و اگر گناهی دارم خدا منو ببخشه و اگر حق الناس دارم خدا کاری کنه بنده هاش از من بگذرن و منو ببخشن و در این دنیا یک زندگی آروم و شاد و مفید و با عزت و بدون گناه به من بده و حافظ قرآن بشم و در آخر با شهادت و با پاکی و بدون گناه و شیعه ی واقعی علی و بنده خالص و پاک باشم این دنیا رو در راه خدا ترک کنم و در اخررررررررررر تروخدا دعا کن کنکور سال ۱۴۰۳ رو هم کنکور و هم امتحان نهایییشو عااااااااالی بدم و معلم دانشجو فرهنگیان بشم و تو ماه تیر خبر قبولیشو به من بدن و انشاءالله برم دانشگاه سال ۱۴۰۳ و دانشجو معلم فرهنگیان بشم🙂🙂اسمم مهدیه

۱۰۰ تا صلوات میفرستم گلم انشاءالله که حاجتروا بشی به حق حضرت علی اصغر علیه السلام 

برای منم حتما دعا کن که این اتفاقایی که خواستم برام بیافته

الله هم صل علی محمد و آل محمد 

الله هم صل علی محمد و آل محمد 

الله هم صل علی محمد و ال محمد 

میشه برام دعای توسل بخونید امسال فرهنگیان قبول بشم تو شرایط بدی هستم و دعا کنید اختلاف پدر و مادرم ح ...

گلم منم هدفم فرهنگیان اسم تو بگو برات الان دعا کنم تو هم برای اینکه منم قبول بشم برام دعا کن اسمم مهدیه هستش🙂

گلم منم هدفم فرهنگیان اسم تو بگو برات الان دعا کنم تو هم برای اینکه منم قبول بشم برام دعا کن اسمم مه ...

کوثر هستم عزیزم ایشالا به هدف هامون برسیم هدف هامون تنها راه رهایی ما از درداس🙂