2777
2789

شما ها چطور باهم صحبت می‌کنین مثلاً درباره  چه موضوعی باهم حرف می‌زنین 

من احساس میکنم نمیتونم خوب صحبت کنم یعنی موضوعی برای حرف زدن پیدا نمیکنم 

خواهشاً کمک کنید. 

(فرقی هم نمیکنه که زن و شوهرید یا نامزد یا دوست )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من زیاد حرف میزنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بالاخره که حرف می‌زنین 

آره منظورم اینه موضوع ایجاد میکنه خودش راجع به کار درباره هم کاراش فلانی چی گفت و اینا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تو نامزدی چی  این برام خیلی اهمیت داره

تونامزدی دور بودیم دو هفته یک بار میومد دو شب میموند میرفت 

پشت گوشی هم چرت و پرت میگفتیم تو چه خبر و اینجور چیزا

من با هرکی میشینم یه موضوعی میندازم وسط به خودمون ک میایم میبینیم ۳ساعت گذشته انقد ک من پرحرفم🙁💔

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

تونامزدی دور بودیم دو هفته یک بار میومد دو شب میموند میرفت  پشت گوشی هم چرت و پرت میگفتیم تو چ ...

من تو برخورد اول خیلی ضعیفم حالا چه دوست یا چه غریبه 

میترسم نتونم خوب با جنس مخالف صحبت کنم