2777
2789
عنوان

شیرخوارگاه چجوری نیرو میگیرن؟

853 بازدید | 10 پست

سلام میخواستم به صورت رایگان تو شیرخوارگاه های مشهد خدمت کنم هم مالی کمک کنم هم عاطفی اونجا باشم و کمک کنم چجوری میتونم ثبت درخواست کنم؟ 

نیرو میگیرن؟ 

17 سالمه از هر لحاظی بتونم کمک میکنم هم مالی هم از لحاظ های دیگه ولی نیرو میگیرن یا نه؟ 

باااید تو گوگل سرچ کنی دقیقا اون شیرخوار گاه مورد نطر رو شماره و ادرسش میااد و هم سایت ثبت نام داره ولی زنگ بزن یا برو اونجا همینارو دقیقا ازشون بپرس بهت میگن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت خیلی کمه خسته میشی. هالا چرا اونجا علاقه داری؟ والا من توسن شما یه بچه یه ساله داشتم گاهی ازخس ...

تایم زیاد اونجا نمونم مثلا روزی سه چهار ساعت اونجا کمک کنم 

کلا به بچه های خیلی کوچیک علاقه دارم مخصوصا چون بی سرپرست هستن ثواب هم داره بهتره

ممکنه تایم رو خودم بهشون بگم.؟ 

مثلا بگم چه تایمی میتونم بیام یا خودشون تایمو مشخص میکنن؟ 

منم خیلی دوست دارم پارسال که شیر خشک بردم هی سرک می‌کشیدم تو راهروها ببینم چیزی دیده میشه 

ولی سخت میگیرن فک کنم واینکه باید روحیه قوی و سرسختی داشته باشی اینکه وقتی یه بچه رو میبرن ککت نگزه خیلی اذیت میشی تحملش داری قوی و در عین حال دلسوز و مهربون

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

اینها استخدام بهزیستی هستند و تا جایی ک میدونم هیچ نیروی داوطلب نمیگیرن چون جای حساسی هست

مطمعن هستین؟ 

یعنی اصلا راه نداره؟ 

حتی اگه کل اطلاعاتو بگیرن و مدارکم روبهشون بدم تعهد بدم؟ 

منم خیلی دوست دارم پارسال که شیر خشک بردم هی سرک می‌کشیدم تو راهروها ببینم چیزی دیده میشه  ولی ...

ممنون من از اون لحاظ وابستگی و اینا اوکی هستم فقط نمیدونم نیرو میگیرن یا نه

ممنون من از اون لحاظ وابستگی و اینا اوکی هستم فقط نمیدونم نیرو میگیرن یا نه

نیرو گرفتن که صد در صد میگیرن به هر حال نیروهاشون باز نشسته میشن جایگزین میارن 

باید پرس و جو کنی از چه طریقی اگه پارتی و معرف داشته باشی کارت راحت تره 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

نیرو گرفتن که صد در صد میگیرن به هر حال نیروهاشون باز نشسته میشن جایگزین میارن  باید پرس و جو ...

ممنون حتما حضوری همراه پدرم میرم ببینم قبول میکنن یا نه خدا کنه اوکی بدن