2777
2789

کووؤوو

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا پارسال میمردم برا فرهنگیان 

انگار ناف منو با معلمی بریده بودن

۲سال خوندم قبول نشدم شب و روزم یکی شده بود و پر از گریه.

ولی نمیدونم چیشد یهو مسیرم به ازدواج خورد 🙃

هنوز کتابام و جزوه هام تو اتاقم تو قفسه چیده شدن.

خیلی باید قوی باشم که برم تو اون اتاق و چشام اشکی نشه.

بازم هر چی خدا بخواد🙂🌱

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من تا پارسال میمردم برا فرهنگیان  انگار ناف منو با معلمی بریده بودن ۲سال خوندم قبول نشدم شب و ...

میدونستی میتونی بازم شروع کنی و قبول شی؟

شک نکن میتونی و زمان کافیم داری.

یکی از دوستای دورم با اینکه ازدواج کرده بود خوند و پزشکی تهران اورد🙂🍓

میدونستی میتونی بازم شروع کنی و قبول شی؟ شک نکن میتونی و زمان کافیم داری. یکی از دوستای دورم با ای ...

ن دیگه عزیز دلم زندگی هر کسی با زندگی اون یکی زمین تا آسمون فرق میکنه و هر کسی شرایط خاصی داره. اون موقع ها که خیلی خیلی ذوقش داشتم نصیبم نشد..الان دیگه نمیخوامش🥺

انشالله همه به هدفی که دارن برسن.

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
حتما صلاحت این بوده عزیزم فدای سرت🌱

امیدوارم به یه نقطه ای از زندگی برسی که متوجه بشی موفقیت فقط تحصیل نی