2777
2789
عنوان

اسم

237 بازدید | 20 پست

یه بنده خدایی تاپیک زد تاپیک رو ترکوندن😏

لطفا وقتی برای بچتون اسم میزارید بشینید تمام مخفف هارو در نظر بگیرید و مطمعن شید بچه اتون بزرگ شه از اسمش بدش نیاد و بهش حس بدی نده 

اسم خوب خیلی تاثیر داره و سعی نکنید این موضوع رو توجیه کنید ، وظیفه ما هست ب عنوان پدر مادر اسم با معنی خوب و تلفظ درست رو بچمون بزاریم ، فقط ب سلیقه خودمون نگاه نکنیم 

منظورم مذهبی یا غیرمذهبی نیست 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

ب نظرت بهت. نیست بنشینیم همه اول ب خودمون و بعد ب بچه هامون یاد بدیم تمسخر نکنن و ارزش اسم ها رو نه دارن؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اسممو دوست ندارم 

یعنی چون خیلی زیاده دوست ندارم 

نمیشه ام کاریش کرد

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
ب نظرت بهت. نیست بنشینیم همه اول ب خودمون و بعد ب بچه هامون یاد بدیم تمسخر نکنن و ارزش اسم ها رو نه ...

نه این کار غیرممکنه ما نمیتونم به همه یاد بدیم مخفف کردن بده و فقط میتونیم رو بچمون تسلط داشته باشیم و مراقبش باشیم 

پس بهتره برا بچمون اسم سنجیده شده بزاریم 

نمیشه رو کل جامعه تاثیر گذاشت و متاسفانه همیشه احمق وجود داره

نه این کار غیرممکنه ما نمیتونم به همه یاد بدیم مخفف کردن بده و فقط میتونیم رو بچمون تسلط داشته باشیم ...

آخه عزیزم‌ دیدم ک بخان هر اسمی رو میشه مسخره کرد حتی اسمی ک واقعاً خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چی بوده؟  من نبودم

ی اینجور موضوعی بود حاشیه رفت ولی موضوع مهمی بود خواستم بدونه اینکه حاشیه بره تاپیک رو بزنم چون اینجا هممون مادر هستیم و میشیم و باید اسم سنجیده شده بزاریم

الان منو برا اسم پسر راهنمایی کنید، هاکان، الوین، شاهان ،نویان  غیر اینا اسمی مد نظر دارین لط ...

آریو

هامین

آیین

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

کسی که بخواد مسخره کنه از هرچیزی یه چیزی درمیاره حتا از اسمهای مذهبی

نه بعضی اسم ها مخففشون بد نیست ابنکه به الهام بگی الی بد نیست ولی بعضیا بد درمیاد مخففشون 

منم اسممو دوست ندارم  یعنی چون خیلی زیاده دوست ندارم  نمیشه ام کاریش کرد

نه منظورم زیادیش نبود منظورم معنای خوب داشتن و تلفظ خوب و اینکه مخفف بشه چیز بدی درنیاد بود گلم