2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته۳۸بچه تو دستگاه نمیره.؟

نه عزیزم منم۳۸هفته سز شدم کامل بود بچم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

شما قراره زایمان کنی نه ما 

اگه دکتر و بیمارستان خوب داری برو طبیعی 

البته باید ورزش هم کرده باشی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نمیسه برا همه گفت کدوم بهتره

بستگی ب شرایط بدن هر ادم و شرایط نوزاد فرق میکته

منی ک هر دو رو تجربه کردم برا من طبیعی تجربه بهتری بود

بعد سز خیلی اذیت شدم واقعا نشستن بلند شدن خم شدم بچه شیردادن عذاب بود برام

انگار زغال داغ رو زخمم بود

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

سزارین 

ریپلای مخالفان رو جواب نمی‌دم

به همون دلیل که خود کادر درمان سزارین انتخاب میکنند

به اون دلیل که ریسک بیماری سی پی یا فلج مغزی تو زایمان طبیعی بالاتره

به اون دلیل که جمجمه بچه فشرده میشه تو کانال زایمان

به دلیل از ریخت و شکل افتادن واژن و کم شدن حس جنسی برای خودت و شوهرت و بخیه زیاد

و هزاران دلیل دیگه 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

اگر دکتر گفته سز ک باید سز بشی به سلامتی 

ترس و استرس طبیعیه داشته باشی خب جراحیه ولی اگر بتونی طبیعی بیاری بهتره چون عوارض و خونریزی سزارین خیلی بیشتره و تو طبیعی 7 لایه شکم با عمق زیاد پاره میشه و بخیه میخوره 

تو طبیعی هم احتمال زیاد بخیه میخوره 

من دوبار سز شدم ولی سر دومی مطمئن بودم ک اشتباه کردم و فقط به خودم آسیب زدم با سزارین