2789
عنوان

رژیم کتو فوق العادس😍

1411 بازدید | 48 پست

سلان خانوما خوبین من تقریبا ۱۰ روزه رژیم کتو گرفتم و از وزن ۹۳ شروع کردم امروز خودنو وزن کردم شدم ۸۴ خیلی خوشحالم 

شماهم اگ درگیر اضافه وزن هستین حتنا شروع کنید قبلا خیلی رژیم میگرفتم اما گشنگی داشت دیر ب نتیجه میرسیدم ول میکردم اما کتو معجزست😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عوارض داره ، در عرض ۱۰ روز۹ کیلو خیلیههههه یعنی روزی ۱ کیل، اگر بدون ورزش هم باشه که دیگه فاجعست .. ...

بنظرم عوارض چاقی خیلی بیشتره پوستم عالی شده حال روحیم و اینک مکمل میخورم و اصلا گشنگی نداره

بنظرم عوارض چاقی خیلی بیشتره پوستم عالی شده حال روحیم و اینک مکمل میخورم و اصلا گشنگی نداره

صددرصد عوارض چاقی بیشتره ولی دلیل نمیشه ب بدن آسیب بزنیم ، بعدم همون مکملها استفاده زیادش معده رو داغون می‌کنه ،و اینکه مراقب باش کبد چرب نگیری .

صددرصد عوارض چاقی بیشتره ولی دلیل نمیشه ب بدن آسیب بزنیم ، بعدم همون مکملها استفاده زیادش معده رو دا ...

کبد چرب توی این رژیم درمان میشه من خودم کبدم چرب بود دستم دونه دونه داشت الان از بین رفته

داخل ده روز نه کیلو کم کردی؟؟با جزییات از صبحانه وناهار وشامت بگو

صبحانه ۳ تا ۴ تا تخم مرغ ناهار تن ماهی با کاهو  شام کباب تابه ای و مثلا مرغ سرخ شده ماهی سرخ شده پیتزا کتویی و.‌