2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ببینین این زگیله یاجوشه من دارم از نگرانی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 74 پست
میشه برا درمان زگیل بگی چیا استفاده کردی لطفا خوب شدی الان؟ چون من شوهرم گرفته فعلا هم شرایط دکتر رف ...

همینه رو مرتب استفاده کردم 

کمتر شیو کردم مال من البته دو سه تا بود 

بیشتر از کرم موبر استفاده کنید 

سیر خام هرروز ریز خرد میکردم تو آب مینداخت قورت میدادم 

هرروز شربت ایمینیوس میخوردم و یک دوره هم قرص پاور فیت خوردم 

و روزی چندبار پماد اسکیلوویر همه جا میزدم 

سه ماهه رفت همشون یک شبه عیب شدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه رو مرتب استفاده کردم  کمتر شیو کردم مال من البته دو سه تا بود  بیشتر از کرم موبر ا ...

چندتا سیر باید ریز خورد کرد؟ قرص پاورفیت یه ماه بخوره کافی هست یا تا زمانی که اونا رفتن بخوره اون شربت چی شما دکتر رفتین فهمیدین که زگیل هست یا نه دکتر اینا تجویز کرد؟ 

از شوهر منم همین دو سه تا هست فقط 

همینا رو استفاده کنید نگران نباش 

خودتم پاور فیت و سیر و پماد استفاده کن 

من رفتم دکتر مشکوک به زگیل شدم همش نگران بودم آزمایش هم خیلی گرون بود بیشتر از پولش نرسیدم نوع خطرناکشو بگه من خودم قبل بیماری ببازم نرفتم دنبالش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چندتا سیر باید ریز خورد کرد؟ قرص پاورفیت یه ماه بخوره کافی هست یا تا زمانی که اونا رفتن بخوره اون شر ...

قرص پاور فیت یا اون شربت کلا بخورید روزی بدونه برای سیستم ایمنی خوبه من هنوزم میخورم 

سیر  یدونه روزانه 

پماد بزنید تا زمانی که بره

همینا رو استفاده کنید نگران نباش  خودتم پاور فیت و سیر و پماد استفاده کن  من رفتم دکتر م ...

آزمایشش واقعا گرون هست منم آخه مطمعن نیستم که زگیل داره یانه چندتا دونه حالت جوش قهوه ای رنگ هستن بدون هیچ علائم خارش و سوزشی خودم نگرفتم چون اصلا هیچی زگیل اینا درنیاوردم فقط پماد به همون جوش ها بزنه؟ 

چندتا سیر باید ریز خورد کرد؟ قرص پاورفیت یه ماه بخوره کافی هست یا تا زمانی که اونا رفتن بخوره اون شر ...

مشکوک به زگیل شدم ولی من مطمئنم زگیل بود 

هیچی گفت آزمایش بده نوعش مشخص سه و مطمئن شیم زگیل من نرفتم 

هزینه و استرس فهمیدن نوعش قبل از بیماری منو میکشت 

همینا رو مردم و به خدا توکل کردم 

اره قرص و پماد اکثرا برای بیماری میدن دکترم‌گفت

آزمایشش واقعا گرون هست منم آخه مطمعن نیستم که زگیل داره یانه چندتا دونه حالت جوش قهوه ای رنگ هستن بد ...

نه همه جاش بزنه خودتم بعد تر رابطه خودتو خوب بشور و به خودت بزن از اون پماد 

شوهرت میدونه بره لیزر کنن یا کرایو کنن براش تو هم خیالت راحت باشه

من قرار بود برای دکتر پوست گفتم مثلا این ماهم نره می‌رن سانسا رفتن

مشکوک به زگیل شدم ولی من مطمئنم زگیل بود  هیچی گفت آزمایش بده نوعش مشخص سه و مطمئن شیم زگیل من ...

منم توی سفر یک ویلا گرفتیم تو حموم ژلت افتاد زمین برداشتم شستم دوباره استفاده کردم 

خاک بر سرم کنن اون شد بعد دوماه اینطور شدم

نه همه جاش بزنه خودتم بعد تر رابطه خودتو خوب بشور و به خودت بزن از اون پماد  شوهرت میدونه بره ...

مگه لیزر هم انجام میدن این که میگن تو بدن آدم میمونه ویروسش پس چی؟ دکتر پوست باید رفت درکل؟ پماد فقط به ناحیه تناسلی باید زد دیگه درسته ببخش سوالام زیاد شد ممنون ازاین که وقت گذاشتی و جواب دادی

مگه لیزر هم انجام میدن این که میگن تو بدن آدم میمونه ویروسش پس چی؟ دکتر پوست باید رفت درکل؟ پماد فقط ...

اره لیزر هم میکنن 

اونجور میگن میمونه اما من نمی‌دونم کجا خوندم گاهی بدن قوی باشه کلا ویروس از بین میره 

اره دکتر پوست باید رفت 

اره پماد اون جا برنید روی اون ضایعات هم بیشتر بزنید

اره لیزر هم میکنن  اونجور میگن میمونه اما من نمی‌دونم کجا خوندم گاهی بدن قوی باشه کلا ویروس از ...

خیلی ممنون پس یه ماه میگم اینا استفاده کنه اگه خوب نشد بریم دکتر پوست شما 3 ماه مرتب استفاده کردین که رفتن؟