2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ببینین این زگیله یاجوشه من دارم از نگرانی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 74 پست
اتفاقا این جوشای بزرگ خیلی دیر میرن اصن زیگیل این شکلی نیست

بنظرت چن روز ه نره جوش نیس

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این چ حرفیه سوال داشتم

منم میگم مگه دشمنی داریم که میپرسین

پرسیدن نداره

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
😞😞😞😞

انشاالله مشکلات شما هم حل بشه و از ناراحتی فارغ شین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
مگه دشمنیم ؟

من ی هفتس ک احساس میکنم زگیل تناسلی زدم

ب تازگی ها هم شیو نکردم چون لیزر کردم

ب دکتر هم مراجعه کردم هفته اول گف چند وقت دیگ بیا اگه خوب نشد

چند تا دون دون شده برجسته هس ولی علائمی مثل درد خارش سوزش ندارم بنظرتون چیکار کنم

مگه زگیل درمان داره

بله 

اگه سیستم ایمنی بدنتون قوی باشه میندازیش بیرون 

اماذاکثرا مثل تبخال میمونه تو بدن و مواقعی که سیستم ایمنی پایین میاد ظاهر میشن 

اما من یک جایی خوندم گاهی کلا از بین میره بعضی نوع هاش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من ی هفتس ک احساس میکنم زگیل تناسلی زدم ب تازگی ها هم شیو نکردم چون لیزر کردم ب دکتر هم مراجعه کرد ...

ایشون دکتر هستن مگه 🫤

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سیر و پاورفیت برای سیستم ایمنی  اسکیلوویر کلا برای تبخال و زگیل اینا میدن پماد ضدویروسی من دا ...

میشه برا درمان زگیل بگی چیا استفاده کردی لطفا خوب شدی الان؟ چون من شوهرم گرفته فعلا هم شرایط دکتر رفتن نداریم اون رفته استخر اینجوری شده 

من ی هفتس ک احساس میکنم زگیل تناسلی زدم ب تازگی ها هم شیو نکردم چون لیزر کردم ب دکتر هم مراجعه کرد ...

من که دکتر نیستم

ولی اینجا همه سن و سالی هستن

اگه خواستین در خواست دوستی بدین

فقط میتونم نظرم رو بدم

ایشون دکتر هستن مگه 🫤

حرف منطقی جواب نداره

منم شوهرم اینجوری شده دقیقا چند تا دون دون بدون هیچ علائمی دلیلش چی هست یعنی دکتر هیچی نگفت آزمایش hpv ننوشت اصلا؟