2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خوابت رو بگو تا تعبیر کنیم من همیشه تعبیر هام عالی بوده

خواب دیدم یه لحظه تو اینترنت خوندم امریکا موشک ‌ب سمت ایران پرتاب کرده 

اول یه موشک پرتاب شد افتاد نزدیک کوه 

بعد من و خانوادم و یه تعداد آدم دیگه تو یه خونه بودیم 

دیدیم موشک داره میاد نزدیک ما

ما پناه گرفتیم هممون 

موشک افتاد جلوی‌خونه ک جمعیت زیادی آدم بود 

کلی آدم کشته شد ولی من و خانوادم هیچ آسیبی ندیدیم و من اومدم بیرون دیدم کلی سرهایی‌ک از تنشون جدا شده اونجا هست 

اول خوابت رو بگو تا تعبیر کنیم من همیشه تعبیر هام عالی بوده

معبرین؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

توکل کشور کمتر از انگشتان دست معبر هست.فقط چند نفرن از اولیا الهی.تعبیر خواب یک علم شهودی هست به این راحتی ها نیست عزیزان!!! تعبیر خیلی پیچیده ست گاهی.با تو گوگل مطلب خوندن و کتاب تعبیر خوندن نمیشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
نیستم اما گاهیی بعضی چیزها رو میدونم  انگار یکی بهم میگه  شاید خنده دار بیاد اما بارها ت ...

ولی به نظرم احتیاط کن.منم در این سطح میتونم اما تاجاییکه از یک معبر بزرگ اموختم اصلا تعبیر کار ماها نیست.فقط به عباد صالح و خاص خدا عنایت میشه

کار کسی هست که به مراحل چشم برزخی و عالم معنا راه پیدا کرده نه منوشما🌹