2777
2789
عنوان

لطفا بیاید🩵

91 بازدید | 11 پست

سلام خانمای محترم

دوستان من ۱۷ ام ینی امروز باید پریود میشدم ولی اصلا خبری نیست چکار کنم 🥲از طرفی هم میدونم ک باردار نیستم 

تروخدا بگید چکار کنم خیلی استرس دارم 

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا یک هفته نهایت ۱۰ روز تاخیر طبیعیه

عه نمیدونستم من همیشه میگفتم باید سر همون روز پریود شم 

باش ممنونم لطف کردید 

ببخشید فقط این ب خاطر ب هم ریختن هورمون هاست؟یا ن کلا ممکنه پیش بیاد

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
استرس نداشته باش  حداقل یه هفته صبر کن قرار نیس ک همیشه سر یه تاریخ دقیق باشه کم و زیاد داره

باش تشکر 

ب نظرتون این مشکل برا ب هم ریختگی هورمونه؟

عه نمیدونستم من همیشه میگفتم باید سر همون روز پریود شم  باش ممنونم لطف کردید  ببخشید فقط ...

نه سرتایم چند روز اینور تر اونور تر طبیعیه، یه وقتایی سبک زندگی، جابجایی ، تغییر آب وهوا تاثیر میذاره دیگ

نه سرتایم چند روز اینور تر اونور تر طبیعیه، یه وقتایی سبک زندگی، جابجایی ، تغییر آب وهوا تاثیر میذار ...

لطف کردید 🩵