یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
نه بابا ولش کن استرس الکی نداشته باشه برای فشار هست ممکن فقط فشارش بیات پایین بهش چیزایی که فشار رو بالا میبره بده مثلا غذا با نمک و اینجور چیزا .ساعت چند داده بودی؟
وقتی اورژانس بهت گفته اگر علایم داشت ببرش پس الکی استرس به خودت نده خیلی از این دسته از داروها هستن که گاهی بچه ها مجبور میشن به خاطر بیماری و شرایط جسمیشون مصرف کنن
اینجا هر وقت تاپیک بزنی و استرس داشته باشی برای بچه بیشتر استرست میدن به نظر من الان خونسرد باش و به حرف اورژانس گوش بده .خداروشکر تا الان هم مشکلی نبوده