2777
2789

من نامزد دارم ۴ سال دست بال بابام هم خالی عروسی بگیریم اینا....نامزدم پول جمع کن و این ک من تفریح مسافرت نبرده البته پارسال من برده رشت خونه فامیلم .خونه فامیل های پدری خودش هم رفت اومد نداره........زیاد خرج کن نیست بيرون اینا میبره خوراکی می‌خره..... لباس اینا میگم  میگ ندارم یا بخاد بخره ی مانتو الان می‌خره بد ی ماه بد میگم آرایشی ندارم می‌خره  باباش هوای من داره مثلا روزی ۵۰ تومن بهم میده ببینمش اینا ..ب نظرتون میتونم با این مرد خوشبخت شم یان فامیلام قرار بود برن ویلا دیشب بهش گفتم ماهم بریم میگ ن من خوشم نمیاد پول هم ندارم میخای خودت برو با خانوادت. ب نظرتون خونه خودمون رفتیم خرج میکنه برام یانه  الانا میگ خونه خودمون با هم هستیم آرامش داریم همه جا تو میبرم تفریح دوتایی میریم نمیدونم راست میگ یا دورغ قبلا من حداقل بیرون می‌برد همش با ماشین دور میزد الان کم شده ببخشید متنم طولانی شده کسی نداشتم درد دل کنم 

خانواده همسرم وضع مالی شون خوب برای من جشن نامزدی هم نگرفتن برام چون مادربزرگش فوت شده بود سالش هم ک شد جشن نگرفتن .....میگن ک عروسی خوب میگیریم میخام بدونم چیکارکنم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم وضع مالی شون خوب برای من جشن نامزدی هم نگرفتن برام چون مادربزرگش فوت شده بود سالش هم ک ...

بگو تا سال تموم نشده جشن نگیرید من خونه پسرت نمیام 

چون جشن نگیره عقده میشه برات