2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام دوست شما بشم🥺😂❤️

ما که خبر نداریم از سبک زندگی و سلایق شما و دوستتون

خودتون بهتر متوجه میشین

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

اگه اهل ارایشه یکم وسایل آرایشی 

گیره و پنس و کش مو های همرنگ تو پک 

اکسسوری

لباس

دفتر و خودکار 

روسری

کیف دوشی دخترونه

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
منم میخوام دوست شما بشم🥺😂❤️ ما که خبر نداریم از سبک زندگی و سلایق شما و دوستتون خودتون بهتر م ...

ولله خودم هم از سلیقه اش خبر ندارم آخه زیاد نمیشناسم اخلاقش،فقط بگم یه خانم مذهبی است

بنظرم پارسیان  اینا نگیر یچیزی بگیر یادگاری بمونه براش

اگه خانم متاهله بنظرم گلدون زیبا خوب میشه

اگه مجرده یا متاهل کیف چرم طبیعی دست دوز خوبه

بگو برا چه کسی میخوای تا بهتر بگیم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
ولله خودم هم از سلیقه اش خبر ندارم آخه زیاد نمیشناسم اخلاقش،فقط بگم یه خانم مذهبی است

بستگی به مبلغی که میخواین هزینه کنین داره

روسری های دور دست دوز کرپ حریر

یا اگه بخواین بیشتر هزینه کنین روسری مشکی جواهردوزی مجلسی 

یا مثلا یه مانتو عبایی الیزه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
بستگی به مبلغی که میخواین هزینه کنین داره روسری های دور دست دوز کرپ حریر یا اگه بخواین بیشتر هزینه ...

نمیدونم فکر نکنم بپوشه تازه سایزش رو نمی دونم به نظرتون کارت هدیه ندم؟؟؟؟

خانمی تو دانشگاه به گونه ای قصد کمک در درسها رو برام داشت

بنظرم برو توی باسلام یه کیف پول چرمی عسلی براش بگیر تو یه جعبه شیک بهش بده، در حد ۵۰۰ اینا بیشتر خرج نکن یا حتی کمتر

یا یه گلدون گل طبیعی هم قشنگه

یا کیف پارچه ای قشنگ یه همچین چیزایی

یا یه دفتر با طرح سنتی 

اگه لپتاپ داره پد ماوس چرمی 

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...