2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید توروخداااا

146 بازدید | 19 پست

عقدیم پنج ماهه .. شوهرم بی قراری میکنه که یا من اونجا باشم یا اون بیاد .. میگم هفته ای یکبار تو بیا هفته ای یکبار من .. میخاد بیشتر باهم باشیم ..

گفتم کم رفت وامد کنیم بهتره ولی بهونه گیری میکنه ..

میخام بهش بگم که حتما نباید شام و ناهار خونه ی همدیگه باشیم دوسه ساعت عصرا من بیام یااون بیاد کسی هم توزحمت نمیفته ..

بازم نمیدونم چوری باید این دورانو مدیریت کنم

هر بژی کورد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مهمون که نیست شوهرت عقد کردید هفته ایی یک بار خیلی کمه واقعا!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
چهار بار در هفته خونه هم بودید زیاد نیست؟

😐😐😐😐😐نه خیلیم عادیه عزیزم ، هفته ایی یک بار شما نورمال نیست!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خب حس میکنم خانواده اونا توزحمت میفتن و معذبن ..  ماهم شرایط نداریم چون خواهرمجرد دارم

دیگه عقد همینه دیگه ... هفته ای یکبار خدایی کسی ب زحمت نمیفته ..خواهر مجردتم اگه بچس ک هیچ و اگر بالغه میفهمه دیگه ... شمام ک قرار نبست جلو خواهرت کاری کنی میری اتاق ... درک میکنن بابا

من شرایط ندارم زیاد دعوتش کنم .. خونه ی اونا هم معذبم و دوس ندارم چترباشم

از الان بخوایی بی میلی نشون بدی سرد میشه ازت ، نمیدونه چی تو دلت میگذره که ، سو تفاهم پیش میاد ، اون دوست داره پیشش باشی بیشتر همو ببینید خوب حق داره بنده خدا