2777
2789
عنوان

از شوهر احمقم بدم میاد😏

338 بازدید | 21 پست

نمیدونین چقد سربچه منو اذیت میکنه یعنی به معنای واقعی پوستمو کنده این کارو بکن اون کارو نکن چرا پوشکشو دیر عوض کردی چرا دمای شیرش اینجوریه من یک روز درمیون بچه رو حموم میبرم میگه چرا دیر به دیر حمومش میکنی...بچم خیلی اذیت میکنه بخدا قسم الان یک سال و خورده ایشه من یک شب راحت نخوابیدم دائم داره غر میزنه همش میگه با من بازی کن منو بغل کن گریه میکنه 😭منم صبح تاشب باهاش مشغولم الان ۳روزه سرم داد و بیداد میکنه بخدا من خودم عذاب وجدان دارم ک دخترمو دعوا کردم ولی باور کنین دست خودم نبود از بچم شرمندم...اینم میگه نمیتونی بچه نگهداری میبرم میزارمت خونه بابات و هزار حرف دیگه....دلم داره میترکه دارم خفه میشم😭💔

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم دقیقا مثل شوهر شماست دیوونم کرده پوست ندارم باهاش زندگی کنم دیگه مهرش از دلم رفته 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
خودش بلده بده دست خودش نگهداره حالش جا بیاد  یه روز بده بهش نگهداره پشیمون میشه قدر خودتم میدو ...

میدونم ک نمیتونه اما دلم طاقت نمیاره از بچم دور باشم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
خب وقتایی که خونس خودش کمکم می‌کنه بااین همه انتظاراتی که داره ؟

اره کمکم میکنه واقعا هرکاری بگم انحام میده اما دیر میاد ۱۰شب میاد تا ۱۲ک میخوابه اما اینو درک نمیکنه منم خسته میشم و دست خودم نیس 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
منم شوهرم دقیقا مثل شوهر شماست دیوونم کرده پوست ندارم باهاش زندگی کنم دیگه مهرش از دلم رفته 

منم شوهرم همینه اخلاقای خوب زیاد داره اخلاقای بدم زیاد داره من عاشقش بودم اما الان هیچ حسی بهش ندارم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

اوایل شوهر منم همینطور بود،تازه سزازین کزده بودم داغون بودم ،افسردکی واضطراب بچه داری داستم،اونم با حساسیت ها وبکن نکن هاش کلافم میکرد، چند باز باهاش صحبت کردم وبهش گفتم مطمئن باش تو هزچقدم به فکر بچه باشی به اندازه من مادر دلسوزش نیستی ،فقط بااین کازات بهم استرس میدیواعتماد بنفسم ازم میگیری ،کم کم بهتر شد و وقتی دید من خودم چقد مسئولیت پذیرم یکم نرم تر شد ،البته الانم حساسیتاس داره ولی کمتر شده

اره کمکم میکنه واقعا هرکاری بگم انحام میده اما دیر میاد ۱۰شب میاد تا ۱۲ک میخوابه اما اینو درک نمیکنه ...

سعی کن تایم خواب بچت یحوری تنظیم کنی که قبل اومدن باباش بخوابه، اینجوری کمتر گیر میده