2777
2789

هفته پیش تولد همسرم بود،وقتی رفتم تو حیاط گل و گیاه حیاط رو نگاه کنم مادرشوهرم در غیاب من به همسرم هدیه تولدشو ک وجه نقدی بود داد،وقتی موقع رفتن شد همسرم از مادرش بابت کادو تشکر کرد تو آشپزخونه،من از همه جا به خبر گفتم چیشده؟تشکر بابت چی؟مادرشوهرم با حالتی ک قصد چزوندن داشت گفت هیچی خانوادگی بود...

همسرم احساس کرد من یکه خوردم گفت مامان شوخی می‌کنه.

ولی کاملا مشخص بود میخاست محترمانه بگه به تو مربوط نیس🥴

😑😑چه حسوده خدایا مواظب زندگی و همسرت باش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

همچین موقع هایی نباید بری جلو 

یکم سیاست داشته باش وقتی تنها میشدی با همسرت میپرسیدی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تفاوت به جهان باش و فقط ناز بخند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

فدا سرت

مادرشه دیگه

بهرحال مادرا معمولا به پسراشون یه حسایی دارن،بذار اینجوری خوش باشه،فکر کنه بُرده،

مهم همسرته که متوجه قضیه شده

بنظرم دخترا که ازدواج میکنن از مادر دور نمیشن،چون زنِ خونه کانون گرمی خونه س و معمولا با زیرکیش روابط رو کنترل و مدیریت میکنه ،اما وقتی پسر ازدواج میکنه،مادر بعد از مدتی حس میکنه پسری که اییین همه سااال رنج کشیدم و بزرگ کردم،به واسطه یه خانوم دیگه ای کلا از دستم رفته.و معمولا هم واقعا همین هست

هرچقدرم بگیم مادر خوشبختی پسرشو فقط میخواد،باااازم دلش برای ارتباط بیشتر با پسرش تنگ میشه

چ میشه کرد،

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اخه میخاستم اگ چیز قابل تقدیری هس منم تشکر کنم ازشون😢

نیت شما خبر بوده درست 

ولی هر وقت میبینی همسرت با مادرش دارن صحبت میکنن اصلا واکنش نشون نده

بعد ک با همسرت تنها شدی ازش بپرس 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

فدا سرت مادرشه دیگه بهرحال مادرا معمولا به پسراشون یه حسایی دارن،بذار اینجوری خوش باشه،فکر کنه بُر ...

مثلا توی ساعات کاری مادرشوهر یا خاهرشوهرم بهش زنگ میزنن و حدود بیست دقیقه صحبت میکنن از همسرم میپرسم چی گفتین میگ هیچی حال و احوال...البته همسرم کم حرفه بیشتر اونا حرف میزنند تعریف میکنن

خیلی باهام رقابت می‌کنه چون تموم فانتزی ها و ایده آل های همسرم و دارم خیلی منو رقیب میبینه

مال من جای مادربزرگمه اما تابلو حسودی می‌کنه اما من خنده ام میگیره و به حسودیش افسوس که منو رقیب میینه توی این سن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
مثلا توی ساعات کاری مادرشوهر یا خاهرشوهرم بهش زنگ میزنن و حدود بیست دقیقه صحبت میکنن از همسرم میپرسم ...

علتش رو بهت گفتم

همینه

بعضیا واقعا حرفای خصوصی دارن

بعضیا دلتنگیشونه،چون جلو عروس روشون نمیشه زیاد حرف بزنن و فکر میکنن عروسه حرصی میشه وقتی طولانی صحبت میکنن با پسرشون

بعضیا واقعا فکر میکنن اینجوری دارن پسرشون که از دستشون رفته رو پر میکنن یا دوباره تصاحب میکنن،خلاصه حس مالکیت و بُرد دارن

درکشونم کنیم بد نیست

فکر کن تو هم پسری داشتی و ازدواج میکرد و ...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.