2777
2789

کسی اطلاعی داره نسبت ب تهران قیمتهاش مناسب هست یانه؟کدوم شرکت  کیفیت خوبی داره

ما میخوایم از کرج بیاییم ببینم ارزش داره اختلاف قیمتش چطوره 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همدان رفتم کاشان خرید

هرفرش ۳تا۳/۵تفاوت قیمت داشت البته ۷۰۰شانه

ولی یه مشکل داشت از بس طرحا زیاد بود گیج شدیم ۱هفته طول کشید تا انتخاب کنیم

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد

من خودم کاشانی ام و اکثر اقوامم تو شرکت فرشن

خیلی بهتر و به صرفه تر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من خودم کاشانی ام و اکثر اقوامم تو شرکت فرشن خیلی بهتر و به صرفه تر

چه برندی خوبه  من از این فرشای تراکم بالای قدیمی میخوام ن این نازکای جدید 😄

من از همدان رفتم کاشان خرید هرفرش ۳تا۳/۵تفاوت قیمت داشت البته ۷۰۰شانه ولی یه مشکل داشت از بس طرحا ...

چقدر اختلاف قیمت 👌چقدر زمان برد تحویل بدن و از جنس فرشتون راضی هستید؟نیشه بگید چ شرکتی بود

از چه شرکتی خرید کردید راضی بودید؟

هفته گذشته از شاد لین کاشان هنوز فرشم دستم نرسیده ولی چهارمیلیون فرقش با شهر خودم بود..فرشهای الان ریز بافتن و نازک..ولی ۶سال پیش تابلو فرش از اران بیدگل گرفتم ک تو شهر ما ۴۵۰ تومن بود از شهرک صنعتی اران بیدگل ۱۶۰ خریدم..اختلاف قیمتو ببین..و ماشینی هست عالی عالی مپل روز اولش

چقدر اختلاف قیمت 👌چقدر زمان برد تحویل بدن و از جنس فرشتون راضی هستید؟نیشه بگید چ شرکتی بود

برای من بزرگمهر

هنوز تحویل ندادن چون چندتا از یه طرح میخاستم گفتن ۲هفته طول میکشه ۵اسفند میادش

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد
هفته گذشته از شاد لین کاشان هنوز فرشم دستم نرسیده ولی چهارمیلیون فرقش با شهر خودم بود..فرشهای الان ر ...

در مورد شادلین تحقیق کردی یا اتفاقی خرید کردی دنبال ی برندخوب هستم 

خیلیه اختلافش حتما میریم پس

در مورد شادلین تحقیق کردی یا اتفاقی خرید کردی دنبال ی برندخوب هستم  خیلیه اختلافش حتما میریم پ ...

ن والا ولی همه فرش فروشی شهرمون همین مدل و نوع و تراکم رو داشتن دقیقا فقط قیمت متفاوت بود..همش نازکن..خودت برو کارخانه زیاد هست توضیح میدن برات متوجه میشی همه چی رو

ن والا ولی همه فرش فروشی شهرمون همین مدل و نوع و تراکم رو داشتن دقیقا فقط قیمت متفاوت بود..همش نازکن ...

درسته شما انتخابتو ب نوعی کرده بودی و قیمت هم داشتی کارت راحت بوده من ن قیمت دارم ن انتخاب کردم 🫠فقط ی روز رفتم فرش وزرا ی دوری زدم توکرج 

مرسی عزیزم

درسته شما انتخابتو ب نوعی کرده بودی و قیمت هم داشتی کارت راحت بوده من ن قیمت دارم ن انتخاب کردم 🫠فق ...

بله دقیقا..راستی سری ب دیوار کاشان بزن اونجا از کارخانه یکتومن بیشتره ولی توضیح بخواه کمکت میکنن قبل رفتن