2777
2789
عنوان

امان از این موخوره لعنتی😟

97 بازدید | 14 پست
بچه ها لطفا یه راهی که خودتون نتیجه گرفتین واسه موخوره بهم بدین. موهام خیلی موخوره داره. چند بارم کوتاه کردم بعد از دو هفته دوباره پر موخوره میشه😭😟
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حموم موهاتو نشسته بشور ایستاده خوب نی موهاتو کوتاه کن حدود5/6 سانت و سریع روغن زیتون بزن اینو ایت الله ضیائی گف طب سنتیه تو مشهد تو شبکه5 هم اوردنش
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
یه کم پایینتر از شونه هام
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
عزیزم مو خوره هارو کوتاه کن.توی حمام بعد از شامپو سرکه سیب به ساقه موهات اسپری کن.بزار کمی بمونه و بعدش آبکشی کن.من استفاده نکردم چون این مشکل رو ندارم.اما دوستم گفت سرکه سیب مثل نرم کننده عمل می کنه.هم موهاش نرم و براقه.هم مو خوره نداره دیگه.شما هم امتحان کن
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
به خاطر خشکی زیاد مو هست!منم از چند نفر پرسیدم گفتن اینطوری که دو ساعت قبل حمام موهامو روغن نارگیل میزنم به کف سر نرسه،بعد داخل حمام ماسک مو میزنم و بعد حمام که موهام یه ذره نم داشت سرم مو !فعلا که خوب بوده برام
عزیزم من موهام دکلره ست حتی یدونه موخوره هم ندارم من نرم کننده فولیکا میزنم و در حد یکی دو ثانیه آب میگیرم روش یعنی کامل نمیشورم موهام خیلی صاف و براقه انگار که سشوار کشیدم
منم دیروز رفتم موهامو کوتاه کردم ب من گفتن نوک موهامو روغن زیتون بزنم بعد هم شنیدم نوک موها رو دکلره کنی موخوره نمیزنه اگه روغن جواب نده نوکش رو دکلره میکنم
لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم