2777
2789
عنوان

ایننننننن چییی بوددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من خودم قلبم داره بد جور میزنع 

اگه چراغ چوشیت روشن بوده حتما انعکاس نور اون بوده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خورده به آینه قاب عکس یا هرچیزی ..من دیدم  

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
اگه چراغ چوشیت روشن بوده حتما انعکاس نور اون بوده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خورده به آینه قاب عکس یا هرچیزی ..من دی ...

میگم همه چیییی خاموش بوده. قدیم هم حباب رنگی می‌دیدم تو خونه. من نمی‌دونم اینا چین. جدیدن. اینطوری شدم

‌‌

سلام بله میشه وقتی چربی خون .کلسترول بد و انزیم های کبدی بی رویه بالا باشن یکی از علایمش همین میشه.جرقه ی نور سفید که از جلو چشم حرکت میکنه و نمی مونه ...برا من اینطوری بود پرسیدم گفتن عادیه و بخاطر چربیته

اینا نشونه ی  وحود اجنه تو محلن.بخصوص گرد و روشن باشن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلام بله میشه وقتی چربی خون .کلسترول بد و انزیم های کبدی بی رویه بالا باشن یکی از علایمش همین میشه.ج ...

😐 ن اینا نیست. دوست عزیز. آخه من حباب های رنگی هم دور خودم یکبار. دیدم. 

‌‌
میگم همه چیییی خاموش بوده. قدیم هم حباب رنگی می‌دیدم تو خونه. من نمی‌دونم اینا چین. جدیدن. اینطوری ش ...

اصلا به رو خودت نیار ...اگه چیزی هم باشه کسی بترسه بیشتر بهش گیر میدن .. بسم‌الله بخون و بخواب

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
حباب رنگی هم یکبار دیدم. چند وقته اینطوری شده 

ی اسمی دارن الان یهو از ذهنم پریداسمش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
رنگین کمان ؟

خیر  

1
5
10
15
20
25
30
35
40