2777
2789
عنوان

کاش یه خواهر یا برادر دیگه داشتم

194 بازدید | 14 پست

اگه داشتم حداقل کارها تقسیم میشد بینمون ،واقعا بریدم حس میکنم فراتر یه مرد کار انجام میدم وجاهای میرم که کمتر خانما رفت وامد دارن از سر مجبوری ،پدرم کارگره بخاطر بیماری قلبی دوساله روز خوش نداریم براعملش بردمش تهران ،اونجا تمام مدت ،بستری من تو نمازخونه بیمارستان میخابیدم،حالا کارای دوندگی قبل بستری وعیره که جای خود ،اینورم غرغر شوهرم ونارضایتیش بماند ،مادرم سواد نداره حتی داروهاشو(پدرم) خودم میرفتم بهش میدادم تا چند روز اول تا خودش یاد گرف ،دکتر گفته دنبال کارافتادگیش  باشین ،رفتم بیمه منوفرستادن دکتر که گواهی بنویسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک فرزندی این شرایطم داره ، ولی اگه شوهرت بتونه همراهی کنه کمتر اذیت میشی ، انشالله که کارتون به دکتر و بیمارستان گره نخوره

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خدا بهت صبر و قوت بده 

ما چهار تا بچه ایم و موقعی که مامانم به مشکل خورد من به دوش کشیدم چون مجرد بودم و خواهرهای دیگم بچه کوچیک داشتن ولی برادرم کوچیکترین توجهی به شرایط ما نکرد هنوز هم یادم میفته دلخور میشم ازش

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤

کسی غیر از خودت تو فامیل نیست کمکتون کنه؟

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

۷صبح میرفتم برا نوبت تا۲بعدازطهر تا دکتر اومد ،خودم کارمیکنم روزایی که کار داشتم مثل اینروزا مرخصی میگرفتم با التماسا،حالا امروز صبح دخترمو رسوندم مدرسه ،رفتم سرکار بعد ازطهرم رفتم دنبالش از اونجا بیمه تا۳طول کشید 

خانمی به همسرت بگو اگه جاهامون عوض میشد 

و خدانکرده این اتفاق برای پدر تو میفتاد 

دوس داشتی علاوه بر نگرانی هایی که بابت سلامتی پدر داری 

منم همش مانعت میشدم و دغدغه درست میکردم برات . 

بگو من کاملا بهت حق میدم 

اگر کوتاهی دارم منو ببخش اما درکم کن . بذار خدا برامون بسازه .

( یه جورایی شرمنده ش کن )

عزیزم چرا تک فرزندی خودشون نخواستن یا خدا دیگه بچه ای نداد

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
خلاصه میخام بگم تک فرزندی اینطوریه توجه خانمایی که هردلیلی میارن برا تک فرزندی ،واینچیزارو نادیده می ...

خدا کمکت کنه منو از سردرگمی نجات دادی انشاالله بچه های خودت سربلندت میکنن