2777
2789
عنوان

تاحالا خانم وکیل موفق دیدین؟

585 بازدید | 19 پست

بنظرتون چقد امکان داره با توجه به وضع این شغل تو این دوره

و اشباع شدن وکالت یه خانم وکیل موفق بشه و جایگاه بالایی پیدا کنه؟ 

ممنون میشم اگر دوروبرتون کسیو دیدین ک تازگی وارد این شغل شده و موفق بوده بهم بگین✨

ممنونم❤

زیاد خیلییی زیاد😬 دوستم فقط داره ماهی ۳۰ تومن اجاره دفترشو میده حسابی کارش گرفته

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد خیلییی زیاد😬 دوستم فقط داره ماهی ۳۰ تومن اجاره دفترشو میده حسابی کارش گرفته

تو همین چن سال وارد این شغل شده؟ 

بابا از بس هی میگن اشباع شده ادم انگیزشو از دست میده میگ ایمهمه بخونم تهش بیکارنشم یهو😑

.

خیلی زیاد دیدم 

حالا اگه بتونیم قبول شیم دیگه 🥲

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
تو همین چن سال وارد این شغل شده؟  بابا از بس هی میگن اشباع شده ادم انگیزشو از دست میده میگ ایم ...

الان بجز پیرا و پزشکی بخوای وارد هر رشته ای بشی میگن اشباع شده

بنظرم همه چیز به خود ادم ربط داره

اونی که دست و پا داره همبشه و همه جا موفق میشه

الان بجز پیرا و پزشکی بخوای وارد هر رشته ای بشی میگن اشباع شده بنظرم همه چیز به خود ادم ربط داره ا ...

درسته

اخه من مامایی قبول شدم اما فقط علاقم وکالت بود بیخیال مامایی شدم

سرهمین یکم برام مهمه مسیری ک انتخاب کردم به نتیجه ی خوبی برسه

درهرصورت امیدوارم هرکس واسه هرچیزی که تلاش میکنه بهش برسه✨❤

انشالله هممون قبول میشیم من فقط نگران اشباع شدنشم میگم یهو تا چن سال دیگ بدترنشه اینهمه بخونیم بیکا ...

.

انشالله قبول میشم بله 🌹

.

نبابا اصلا به این حرفا توجه نکن . اونی که بخواد همه جوره می‌تونه . من سال دیگه می‌خوام آزمون بدم . شما هم خیالت راحت باشه 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal