2777
2789
عنوان

عقدم ، شوهرم درخواست طلاق داده

513 بازدید | 19 پست

امروز توی مشاوره پیش از طلاق یه چیزی گفت وحشت کردم ازش ، باورم نمیشه این آدمو من دوست داشتم و هنوزم دارم البته 

قبلا با وکیل مشورت کرده بود وکیل گفته بود بهش حرفات بک درصد هم محکمه پسند نیست!

امروز برگشت گفت من ازت شکایت میکنم تو بیماری روانی داشتی از من مخفی کردی !!

من شاخ درآوردم به خدا

من توی عمرم یه قرص آرام بخش نخوردم 

اینو از کجاش درآورده !! من شاغلم و توی محل کارم و اقوام هیچ مشکلی ندارم به خدا

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

موندنی راهشو پیدا میکنه رفتنی هم بهانشو...

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چکار کنم؟

پدرم گفتن میریم شکایت می‌کنیم ازش

اعاده حیثیت

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
چ بی انصااااف  توافقی جداشید

نه میخوام همه حق و حقوقمو بگیرم 

به خاطر مهریه اینو از خودش درآورده

میخواد انگ روانی،بهت بزنه تا عقد و فسخ کنه ، یعنی دیگه مهریه ای در کار نیست 

خدایاااا 

آخه من مشکلی ندارم 

باید ثابت کنه مگ الکیه 😒😒😒

من به خدا تا حالا توی محل کارم توی اقوام مشکلی نداشتم

معلم زبانم همه شاگردام عاشقم هستن

هیچ پرونده پزشکی هیچی ندارم 

مگه میشه الکی !!؟

چجوری هنوز دوسش داری ؟ دیگباید چی بت بگ که یکم ب غرورت بربخوره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اول بزار اون ادعاشو عنوان کنه اگر ثابت نکنه شما شکایت کنید

چقدر آدما عوض شدن!!!!

قبلا چشم بسته ازدواج میکردن

مردای الان دیو دو سر شدن!!!

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر