2777
2789
عنوان

کیا عکس رنگی با بیحسی رفتن؟؟؟؟

117 بازدید | 12 پست

من دوبار رفتم گرفتم بدون بیحسی که مردم وزنده شدم بی حال شدم،،الان دفعه سوممه بعد از چند  سال میخام برم برا بچه دوم،،،،ولی اینبار با بی حسی،،،آیا واقعا راسته بی حسی یا نه،،فقط اونایی که رفتن با بیحسی کمک کنن دعوتتون میکنم،خیلی حالم بده یادم میاد

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بدون بی حسی رفتم و اصلا درد نداشتم

حتما لوله هات باز بوده عزیز جان،،،منم برا بچه اول م که رفتم دردش در حد پریود بود ولی چند ماه پیش رفتم پیش دکترم باز ازبس درد داشتم نتونست زیاد مواد تزریق کنه

دوبار رفتی نتیجه نداشت چرا میخوای باز بری؟؟  بچه دار نشدی بعد عکس؟

چرا بچه اول م بعد از عکس رنگی شدم چهار سال پیش،،،ولی یک سال ه باز حامله نمیشم چند ماه پیش رفتم پیش دکتر خودم از بس درد داشتم نتونست زیاد مواد تزریق کنه یعنی میخواستم از درد غش کنم براهمین الکی گفت باز شدن،،،ولی اینبار میخام برم با بیحسی

حتما لوله هات باز بوده عزیز جان،،،منم برا بچه اول م که رفتم دردش در حد پریود بود ولی چند ماه پیش رفت ...

منم ماه قبل رفتم مثل درد زایمان طبیعیه بهت توصیه میکنم بری بابیهوشی...بیحسی همش الکیه اون مواد داخل رحم تزریق میشع دردش بینهایت بده بروبابیهوشی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
منم ماه قبل رفتم مثل درد زایمان طبیعیه بهت توصیه میکنم بری بابیهوشی...بیحسی همش الکیه اون مواد داخل ...

نمیدونم خواهر،،بیهوشی تو بندرعباس ندارن

تحمل م صفره،،،ای خدا من چیکار کنم با این همه درد ،کمک ک کن

منم طاقتم نسبت ب درد کمه مردم و زنده شدم..اگ میتونی حتماجای بروبابیهوشی انجام بدن بی حسی الکیه

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍