2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی و کمکم کنید

70 بازدید | 9 پست

سلام

من ۱۷ سالمه ،اصلن معنی زندگیو نمیتونم درک کنم که چرا باید ادامه بدم و سختی بکشم یا خب که چی که زندگی کنم منکه اخرش میمیرم خب همین الان بمیرم ،اصلن امید ندارم همش میگم چرا ما هی خودمونو راضی میکنیم یا الکی خوشحال میکنیم خب که چی بشه ،اصلن نمیتونم فکر خودکشی از ذهنم بیرون کنم حتی نمیتونم لباسم بخرم اینجوریم کل خب من که دیگه زنده نیستم ،لطفا نظرتونو بهم بگید چون به نظرم زندگی خیلی بی معنیه چه خوبه چه بدش

ببین گلم درسته اخرش میمیریم ولی چطوری مردن هم خیلی مهمه اینک به خفت بمیری یا کلی کیف کنی

ولی ما فقط داریم تلاش می‌کنیم زنده بمونیم ،خب اینکه چطور بمیریم چه سود یا ضرری بع ما میرسونه آخه ما که مردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ما فقط داریم تلاش می‌کنیم زنده بمونیم ،خب اینکه چطور بمیریم چه سود یا ضرری بع ما میرسونه آخه ما ...

اینک کلی تفریح بری مسافرت بری 

بری خرید گردش

شنا 

کافه سینما ازدواج کنی عاشق بشی بچه داشته باشی از خود خودت ماشین بگیری و..... کلی کیف داره 

ماهم خیلی داریم تلاش میکنیم وفعلا به اون عشق و حال نرسیدیم اما خب دوست دارم همه این کارهارو تحربه کنپ بعد بمیرم

🥰😇

اینک کلی تفریح بری مسافرت بری  بری خرید گردش شنا  کافه سینما ازدواج کنی عاشق بشی بچه دا ...

این درست ولی این چیزا اصلن برای من شادی ندارن و مداوم به چیزای دیگه فکر میکنم و اصلن از شرایطی که الان توش دارم زندگی میکنم راضی نیستم خب چرا من باید توی خانواده عادی به دنیا بیام و یکی دیگه تو یه کشور جهان اول و میلیاردر 

این درست ولی این چیزا اصلن برای من شادی ندارن و مداوم به چیزای دیگه فکر میکنم و اصلن از شرایطی که ال ...

به همون دلیل که 

چرا تو باید سالم باشی اما یکی دیگه رو ویلچر یا هزار مریضی دیگه

درکت میکنم منم خیلی سختی کشیدم اما خواب زندگی رو دریاب جوانی کن بچه گی کن رو اندامت کار کن به خودت برس

مقایسه و حسودی کردن ممنوع 

به همون دلیل که  چرا تو باید سالم باشی اما یکی دیگه رو ویلچر یا هزار مریضی دیگه درکت میکنم ...

خب من انقد ذهنم خراب شده که الان واقعا نظرم اینکه خب چرا اون آدم باید ادامه بده دلیلی نداره

و خب ما میگیم مقایسه ممنوع که فقط حالا خودمونو خوب کنیمو و به خودمون امید بدیم برای بقا!

تو فقط فاز روشنفکری برداشتی  چشم سوم و فعال کردی؟

نه باور کن اصلن این حرفارو تاحال به یکیم نزدم فقط چند روزیه همش میخوام خودکشی کنم هی خانواده رو میبینم عقب ميندازم ولی واقعا نمیتونم دیگه🙂

نه

این درست ولی این چیزا اصلن برای من شادی ندارن و مداوم به چیزای دیگه فکر میکنم و اصلن از شرایطی که ال ...

این چیز ها فکرنکن گلم 

به این فکرکن ک سالمی میتونی خودت زندگیت رو بسازی مثل ما 

ماهم تو ی خانواده ای بودیم متوسط ولی عموهام ارثمون رو بالاکشیدن به روزی رسوندمون که حتی پول نداشتیم کاپشن بخریم روهم روهم لباس میپوشیدیم ک یخ نکنیم 

ما ک بیشتر باید خودمون رو ببازیم اما سخت تلاش که زندگی باب طبع داشته باشیم ک خداروشکر اوضاع خیلیی بهتر شده

🥰😇