2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نه نرم کننده استفاده نمیکنم

همين باعث مو خوره و خشكى موهات شده 

شامپو رو با كمى اب مخلوط كن فقط به كف سرت با نوك انگشت بزن و ماساژ بده همون كف كه موقع شستن از روى ساقه رد ميشه براى تميزى ساقه كافيه ماسك موى گندم بيول داخل حمام استفاده كن بعد از حمام كه موهات نم داره ٧،٨ قطره روغن بريز كف دستات به هم بمال بعد به ساقه موهات بزن 

موخوره هات هم حتما كوتاه كن

شب موهات و بباف 

همين باعث مو خوره و خشكى موهات شده  شامپو رو با كنى اب مخلوط كن فقط به كف سرت با نوك انگشت بزن ...

عه!!!!!من کل سرمو کفی میکنم همیشه😅

ممنون عزیزمممممم

و یک سوال اگر نرم کننده بزنم نیازه که کرم مو بعد حموم هم بزنم؟ یا زدن روغن کافیه؟؟

من اصلا فرق کرم مو و ماسک مو و...رو نمیدوتم😅

عه!!!!!من کل سرمو کفی میکنم همیشه😅 ممنون عزیزمممممم و یک سوال اگر نرم کننده بزنم نیازه که کرم مو ...

نرم كننده فقط نرم ميكنه درمان نميكنه به مرور عاميانه بگم باعث ميشه موهات پوك بشه أصلا استفاده نكن يكبار ماسك موى داخل حمام بيول گندمش مناسب موى شماست رو بزنى خودت ميبينى موهات جون گرفته

ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی و اینکه روغن من آرگان بعد حموم همیشه میزنم ولی باز موهام خشک بعد ...

موهام كه نم داره روغن بنفشه يا هرچى دارى بزن 

يكم فرصت بده بهش رسيدگى من كم كم درست ميشه

قبل حمام هم ميتونى روغن بزنى اصلا نگران اين نباش ساقه موهات و چون شامپو نميزنى چرب ميمونه نه با همون كف كه مياد و ماسك مو كه ميزنى كامل تميز ميشه