2777
2789
عنوان

چجوری به نامزدم اینو بگم؟ کادو ولنتاین💖🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی برام مهمه که کوچیک نشه پیشم و غرورش خدشه دارنشع

ب نظر من چیزی نگو اون یه مرده خودش از پس همه چی بر میاد در حد یه چیز کوچولو ک حتما میتونه بخره مهمه اینه ک اگه چیزی نداد ناراحت نشی و ب روت نیاری 

😂😂😂😂عزیزممم موفق باشید

قرربونت 😁 

ولی جدی گفتم کارارو ببین ، عروس خانوم نی نی سایتیا باید برای مراسما و عید بهترین حورابو بپوشه 🥹🩷

خپشبخت باشی عروسک 🫶

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
چشم عزیزدلم حتما میبینم مرسی مهربونم همچنین شما

خوشحال میشیم حمایتمون کنی 🩷🥹 

ممنونم 🙂🫶

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
اره نمیگم بهش  ممنون از راهنماییتون

فدات عزیزم من دوتا بچه دارم واقعا اطرافیانمو میبینم شد تجربه برام نمی‌گم سخت ازش بگیر یا دعوا راه بنداز ولی آسون هم نگیر چون طبیعت آدمیزاد اینه خوبی رو پس میزنه بزار همیشه برات ارزش قائل باشه 

خیلی معمولی بگو می‌دونستی ی گل ارزشش از صد تا کادو بیشتره و خیلی زیر پوستی . ک آره من میخام بهت کل بدم برا ولنتاین یا من گل بیشتر دوست دارم اینا
واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .