2777
2789
عنوان

با فامیل بی ادب باید چیکار کرد؟!

547 بازدید | 15 پست

بچه ها من تازه عروسم یکی از فامیلامون همش تو جمع شوخی بی ادبی می‌کنه البته کلا همیشه اینقدر بی حیاس اما من تازگی  شدم سوژه براش چون تازه ازدواج کردم . واقعا خجالت میکشم از طرفی می‌دونم حرف بزنم زبونم میسوزه همه میگن بد گفتی فلان . یه جواب محترمانه و کوبنده دارین شما؟!

وا 

یعنی بقیه هم همراهی میکنن؟

اگه خیلی بی ادبه مه ادامه میده هیچی نکو با حرکاتت نشون بده بدت اومده

مثلا پاشو از جمع برو بیرون

یا نخند به شوخیاش 

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بهترین کار اینه ک بی محلش کنی وقتی داره حرف میزنه باهات با یکی دیگ حرف بزن انگار اون داره با دیوار حرف میزنه طوری رفتار کن ک خودش خجالت بکشه محلش نزار روتو از برگردون 

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

به خودشم بگو 

یه بار تو خلوت تنها بهش بکو بدم میاد از این شوخیا

اگه ادامه داد تو جمع بگو ... خانم قبلاهم بهت گفتم دپست ندارم از این مدل شوخیا باهام بشه 

لطفا ادامه نده

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
بنظرم بهترین کار اینه ک بی محلش کنی وقتی داره حرف میزنه باهات با یکی دیگ حرف بزن انگار اون داره با د ...

طوری رفتار کن که اصلا انگار صداشو نمیشنوی 

بنظرم بهترین کار اینه ک بی محلش کنی وقتی داره حرف میزنه باهات با یکی دیگ حرف بزن انگار اون داره با د ...

ببین یه جوریه که اصلا نمی‌فهمه فقط باید خرابش کنی تا بفهمه منم شانس ندارم بخدا تا حرف بزنم همه ازم توقع ندارن انتظار دارن از خودم دفاع نکنم متاسفانه اینجوری بعضی ها رو عادت دادم 

ببین یه جوریه که اصلا نمی‌فهمه فقط باید خرابش کنی تا بفهمه منم شانس ندارم بخدا تا حرف بزنم همه ازم ت ...

نگاه کن خیلی ضایع خیلی خیلی ضایع وقتی حرف میزنه با یکی دیگ حرف بزن روتو برگردون که بفهمه چند بار تکرار کنی خورش دیگ اینکارو نمیکنه