2777
2789
سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید🥺

سلام بله در خدمتم عزیزم🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
از خدا بخواه...اینکارا دیگه چیه😐

اینکه همه چیزو از خدا باید درخواست کرد قبول دارم ولی یک ویدئو دیدم اینستاگرام ک با قاطعیت می‌گفت فرشته های نگهبان هم میتونن به انسان کمک کنن. برا همین پرسیدم ببینم کسی اطلاعات دقیق تر داره راهنمایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خدا هست فرشته ای که مثل ما خالق دارن چرا؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینکه همه چیزو از خدا باید درخواست کرد قبول دارم ولی یک ویدئو دیدم اینستاگرام ک با قاطعیت می‌گفت فرش ...

کمک میکنن در تمام طول شبانه روز چون از وظایفشون هست ، اما ارتباط به این راحتی نیست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
عزیزم اونا وظیفشون نوشتن اعمال ما وشهادت برما هر کمکی میخوای از خدا بخواه  

چن وقت پیش ی ویدئو دیدم اینستاگرام ک میگفت غیر از دو تا فرشته ک اعمال انسان رو مینویسن، دو تا هم جلو و پشت سر انسان هستن که نگهبانن و میشه ازشون درخواست کمک کرد، این قضیه خیلی ذهنمو درگیر کرده بود برا همین این جا پرسیدم ببینم واقعیت داره یا نه

پس واقعا کار سختیه و اونقدری که فک میکردم راحت نیست

بله واقعا در مراحل اولیه سلوک شدنی نیست.پیچ وخم ها باید گذروند و مجاهده ها باید کرد...

سلام عزیزم بله رقیب و عتید نامهاشون هست.با مراقبه و تهذیب نفس میشه باهاشون ارتباط گرفت.اونم مراقبه د ...

ببخشید یه سوال دیگه هم میشه بپرسم؟

چطوری میشه قدرت شهودمون رو تقویت کنیم؟

ببخشید یه سوال دیگه هم میشه بپرسم؟ چطوری میشه قدرت شهودمون رو تقویت کنیم؟

خواهش میکنم عزیزم

همون مراقبه

چرا میخواین شهودتون قوی بشه ؟ چه هدفی دارین؟

سؤال اولتون بله درسته و تو قرآن سوره قاف هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چرا میخواین شهودتون قوی بشه ؟ چه هدفی دارین؟

از یک طرف به معنویات خیلی علاقه دارم و از طرف دیگه تو تصمیم گیریام همیشه مشکل دارم و حتی برای یک تصمیم کوچیک با صد نفر باید مشورت کنم، ینی دیگه همه دوستامو کلافه میکنم. مشاوره هم رفتم ولی نتیجه ای نداشت. برای همین تصمیم گرفتم شهودم و تقویت کنم ک دیگه برای تصمیم گیریام و انتخاب راه درست از شهود و ندای درونم استفاده کنم، انقد همش دچار شک و دو دلی نشم

از یک طرف به معنویات خیلی علاقه دارم و از طرف دیگه تو تصمیم گیریام همیشه مشکل دارم و حتی برای یک تصم ...

برای تقویت معنویت و ایمان و پاسخ به سؤالات دینی:
من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.
برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.
شماره پیامک که البته با پیامک فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.
30009640
شماره تماس و گفتگو با کارشناسان:
096400
پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل.
با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مسائل اخلاقی و.... رو هم بپرسین.
مشاوره اسلامی هم دارن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
از یک طرف به معنویات خیلی علاقه دارم و از طرف دیگه تو تصمیم گیریام همیشه مشکل دارم و حتی برای یک تصم ...

سلام عزیزم خوب این هدف که خودش خیلی نازل و سطحی هست.هیچکس از این طریق به چنین هدفی نمیرسه.شما اگر همچین نیتی داری شهودت قطعا قوی نمیشه فقط موکلین اون همه از نوع شیطانی به سمتتون هجوم میارن